Autoestop[6]: Viatge extrasensorial

Un relat de: rautortor

–Ei, central, tenim un problema!
–Rebut, ara venim.


Va ser el primer que vaig sentir en despertar-me damunt una taula de reanimació i em vaig sobresaltar. Anava vestit d’una manera estranya, més aviat despullat. Al meu voltant hi havia quatre persones desconegudes que em contemplaven des del darrere dels seus rostres emmascarats. No recordava res. Ni com dimonis havia arribat allí, ni molt menys què hi feia jo allí tombat sota aquella andròmina robotitzada.

No hi trobava cap explicació lògica i versemblant, tenint en compte que feia un moment estava protagonitzant un passeig espacial, surant sobre el blau encisador del planeta i enmig de l’obscuritat silenciosa de l’univers. Tot era meravellós, increïble, espaterrant, malgrat el meu desconcert. El subconscient no acabava d’entendre res de tot plegat. Si no era astronauta, era impensable, per no dir impossible, que m’estigués passejant per la ingravidesa de l’espai exterior, resseguint amb curiositat infantil les línies dels continents i intentant ubicar la meva illa, la meva casa, la meva gent. Estaria somiant?
El cas és que no vaig dir ni piu. Tal vegada perquè no podia. Potser perquè em feia molt mal el cap i havia notat que el tenia embenat i humit de sang. Per un trep al front, tal volta? Vaig romandre pensatiu i absent fins que vaig adormir-me tot intentant recuperar la meva aventura sideral.


Sendemà, vaig llegir al periòdic de la tauleta de nit la crònica d’un accident al globus turístic. Segons el periodista, un xicot havia caigut de la barqueta des d’una altura considerable. Per sort tot havia acabat en una simple, però severa, commoció cerebral.

Comentaris

  • Jornada ARC del Microrelat en Català[Ofensiu]


    Cartell

    Invitació

    Jornada ARC del Microrelat en Català

    Biblioteca Esteve Paluzie - Associació de Relataires en Català

    Dissabte, 21 d'octubre de 2017

    [ Inscripcions ]

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del VII Concurs ARC de Microrelats "Mitjans de transport" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, al més aviat possible, ens fessis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ MITJANS DE TRANSPORT, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ............................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “Mitjans de transport” que s’editarà a finals de 2017.

    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat al concurs).

    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Enllaç[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 19-04-2017 | Valoració: 10

    És fantàstic com vas enllaçant els diversos mitjans amb el teu protagonista. I és també enriquidor llegir la teva magnífica prosa. Una forta abraçada, Raül.

    Aleix

l´Autor

rautortor

222 Relats

757 Comentaris

138548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Raül Torrent i Torrent (Menàrguens, 1945)

A més d’un sentimental impenitent, em considero un lletraferit sense remei. La docència, la història i l’arquitectura són la meva dèria i conformen bona part de les meves metes; la poesia, en canvi, és la companya de viatge, complaent i seductora, que tothora m’ajuda a descobrir qui sóc.




Fotografia d'Arno Rafael Minkkinen