Aturat

Un relat de: Capità Borratxo

Els clàxons no descansen. En alguns instants, el soroll és penetrant, estrident, infernal. Arranca, para, arranca, para. Arranca i para. Para i arranca. Fa mitja hora que està aturat a la ronda. Està cansat d'escoltar la ràdio, de mirar els altres conductors, d'inventar relats surrealistes. Ja ni gairebé té ànim per pensar en possibles solucions als problemes del planeta, un dels seus últims hobbies al volant.

Abaixa el vidre de la finestra i treu el cap. L'aire no corre però nota la seva escalfor. Tanca la finestra. Semblava que cap a l'horitzó es movien. Es concentra en els llums vermells del davant, com si estigués en la darrera posició d'una colossal graella de sortida d'un gran premi de fórmula 1 i hagués de remuntar centenars de posicions.

La gana fa que abandoni la cursa abans de sortir. Alguna incidència al motor, haguessin comentat els experts. Però no. Són les dues i encara no ha dinat... pum... ha sortit del cotxe i ha tancat la porta. Comença a caminar. S'allunya. I no s'adona que acaba d'aturar el món.

Comentaris

  • Feliç borratxera[Ofensiu]
    alvaro | 28-09-2005 | Valoració: 9

    Ei capità, un bon tanto aquest. M'agradaria dir que és un relat imaginatiu i incisiu, però em temo que sonaria massa pilota. Per tant t'hauràs de conformar amb què et digui que estàs entre els moments més lúcids de Xesco i els més tenebrosos de Jordi Remolins.

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55501 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)