Atrapat

Un relat de: ··· Lileta ···

Em cau una gota al front i em desperta. Merda. Potser somiava que era ric i famós, i no habitava en aquest lloc indecent amb forats a les parets i humitats allà on miris. Potser em trobava en un indret desconegut i fantàstic on aquesta amargor que em crema per dins no existia. Potser sortia al carrer i ningú m'assenyalava amb el dit per dir que sóc aquell a qui la seva mare no va saber instruir les diferencies entre el bé i el mal, aquell del qui ningú va sospitar quan es passava hores fent boletes de paper per a llançar-les a la llar de foc, aquell que mai caminava acompanyat. Però saps què? Tant em fot. No vull fer mal a ningú, però ningú em comprèn. Em sento atrapat dins del meu propi cos, veient com aquestes estúpides mans tremoloses s'apropen sense pietat al meu encenedor i prenen foc a qualsevo cosa. I després quiet com un estaquirot, sense poder fer cap moviment, els meus ulls s'omplen d'escalfor contemplant la gran bellesa del foc amb els seus colors i sensuals moviments. És llavors quan la sensació de ràbia que m'oprimia i em cremava s'escapa a l'exterior i em deixa lliure de malestars, com si la porta ignífuga que roman tancada amb clau dins de la meva gola, de cop i volta s'obrís i deixés pas a milers de sentiments que m'encadenen a aquesta vida turmentada i fracassada, i per fi, em sento alliberat i fort. Però ara, des d'aquesta petita habitació compartida a la pressó, només observo entre el barrots, les cendres que el foc a deixat allà on abans hi havia arbres i plantes amb flors, on abans lluïen colors alegres i no aquest gris apagat. I aquí tancat, la pena i la culpa m'atrapen, i tornen tots aquells sentiments que m'encadenen preguntant-me per què ho vaig fer.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • M'agrada la historia.[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 18-10-2007

    Tot un procés interior, però (sempre hi han peròs) el final no em convenç. Vols dir que calia que el protagonista se'n penedís del que ha fet?

    Tinc debilitat pels dolents, tot s'ha de dir…

    Per cert, Benvinguda a relats(que encara no t'havia llegit).

  • [la.lluna* | 22-09-2007

    simplement..
    geniaL
    (=

l´Autor

Foto de perfil de ··· Lileta ···

··· Lileta ···

5 Relats

15 Comentaris

29193 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
***************

Què dir de mi mateixa? Sóc una noia seriosa, introvertida i de poques paraules, de vint-i-dos anyets, a la que li agrada escriure, llegir, dibuixar, sortir amb els amics, viatjar…


***************

Per qualsevol cosa :
marteta1985@gmail.com

***************