atrapada en un món

Un relat de: GrêËn_WîtcH

Visc atrapada en un món, en el meu món, ma l'he anat creant, m'hi sento bé, però els problemes s'han anat acumulant, ara no en puc sortir, alguns d'ells me'ls e creat jo, d'altres me'ls han creat. Com sempre he fet, intento veure-ho tot en bona cara, un dels meus principals en aquesta vida és ser feliç i encomanar aquesta felicitat que fins ara m'ha acompanyat. A vegades ho he aconseguit i m'he sentit realment bé, però ara tot a canviat, i en poc temps, tot se'm va fent una muntanya, m'ho penso, en reflexiono i intento triar el que crec millor, però res sempre acaba malament, però insistent continuo semblar feliç, no vull molestar als que m'envolten. Però ja no puc mès, he canviat, la gent ja ho nota, potser pateixen i em pregunten "què et passa? Va tot bé?" no, no, tranquil, no hem passa res, deu ser un mal dia. Però penso potser ja en són masses aquests mals dies. En vull sortir, tornar a ser com abans, feliç, sense masses problemes, oberta a tot el que s'hem proposava, amb il·lusions que em feien viure més, però amb aquell toc de timidesa que sempre ha estat amb mi. Però feliç i lliure.
Espero trobar un bon camí, encara que em costi un temps. Tot i així gràcies a tots els que m'escolteu i m'ajudeu, hem serveix i al mateix temps em dona força per continuar endavant. Veig que he perdut moltes coses que estimava i molt poques les he pogut recuperar, però n'he trobat d'altres.

Comentaris

  • Ais...[Ofensiu]
    Sareta_16 | 10-04-2005 | Valoració: 10

    tothom passa per males èpoques on no veus per on tirar, que fas aquí, quin sentit té la teva vda...
    però tan sols són això males èpoques!tu tens la capacitat d'enfontrar-te a les situacions q set van plantejan a la vida i tirar endavant!^^
    No t'ensorris maca!Ànims, smpre endavant!
    està molt ben redactat, jo tb vai pasar per una mala època el tinc penjat a la web es diu: enfonsada en les meves penes.
    Només dir-te q no stas sola, tas fixat quanta gent ta vingut a contestar i molts daltres q vindrien si sabessin lexistencia del teu relat!:)
    I weno q pots comptar am mi pel que tu vulguis!
    Cuida't molt wapisima!

    p.d: espero q ara stiguis bé i feliç com smpre!

  • Bones![Ofensiu]
    Gorwilya | 24-03-2005 | Valoració: 9

    Remenant per aquí he anat a parar en els teus relats... :P Encara no t'havia llegit mai, i he de dir que m'ha agradat aquest relat que has escrit, Expressa i explica molt de tu. A vegades va bé fer això per desafogar-se, és una bona manera... ;) Igual que no recordo qui ho ha dit, jo també m'he sentit identificada en algunes parts, era com si estigués llegint part del meu passat... :P
    Vaig a llegir l'altre relat teu... ;)

    Una abraçada!

    Gorwilya

  • krinyu![Ofensiu]
    lila_laura | 13-02-2005 | Valoració: 10

    per ser la teva "nvia"jajaj he trigat molt..ho sentu..
    amor,estigues segura de que encomanes felicitat a tothom que et rodeja!! irecorda que despres dels mals dies en vénen de bons...i MOLT BONS!!!!!tu espera una mica i tot acava trobant el seu cami!! i si no ja saps qui no troba el camí se'l pot fer ell mateix;P.
    Recordes com es la vida??...bella!!tatimu maka segueix escribint que se't dona be!!
    ...i recorda...el pis eh! xD
    muach!

  • Bé, jo...[Ofensiu]
    RêD WiTCh | 22-01-2005

    Jo te'l torno a comentar Laia, que avui al matí no tinc res a fer... bé, deures i estudiar però... buah!! jejeje, t'enrecordes ahir? no anaves mal encaminada amb la Laiapatia però... no calia que te n'nanessis tan sobtadament que em vas espantar i tot!!!!! però...gràcies...=P i recorda... aixeca un peu, ara l'altre, i balla una rumba!!! per cert... a lo que anava... que ja l'has acabat l'altre relat? és que tinc ganes de llegir-ne un altre de teu Laiaaa, vaaaa....jejeje
    C'est la vie!!! vinga petons! ja em passaré per casa teva aquesta tarda (o no, a saber) una abraçada i un saludo Laia (i no Mestre, que jo no hi entro en aquesta família...)

  • anims[Ofensiu]
    AINOA | 21-01-2005 | Valoració: 8

    Semble que atravessis un estat una miqueta depressiu.
    No sempre tot esta perdut, moltes coses e inclús gent, es poden recuperar.
    No vulguis ser una heroina de cara els altres, i comparteix més els teus sentiments.
    Una abraçada.

  • URGENT!!![Ofensiu]
    Capdelin | 16-01-2005

    m´ha escrit un comentari la RêD WïTCh i l´he buscada en RC, per llegir relats seus, fer-li comentaris i agrair-li... però amb aquest nom no respon la web...
    a veure si em pot escriure a Capdelin@hotmail. com i em digui què puc fer per localitzar-la... merci... i TU també, eh????!

  • perdó per la falta...[Ofensiu]
    Capdelin | 16-01-2005

    on posa (ja sé que no garàs) hauria de dir (ja sé que no ho faràs)... o sí ho faràs je je je

  • per a quan...[Ofensiu]
    Capdelin | 16-01-2005

    el segon relat???? va!, l´estic esperant, Laia!!!
    ( eh, no et conec, eh... però ho llegit més avall en un altre comentari... a més i més, Laia és molt més fàcil d´escriure que "GrêËn_ ... joder! què difícil! je je je
    gràcies pel teu comentari tan guapo i generós... i gràcies per llegir-me, makíssima...
    no et creguis INFERIOR perquè siguis una miqueta inexperta... escrius molt bé, ànims... si em necessites per alguna cosa...ja saps, tens un amic que viu a Capdelin@hotmail.com no ho dubtis... ( ja sé que no garàs ) jo també sóc tímid per a moltes coses...
    quan publiquis algun altre relat m´agradaria que m´ho fessis saber per mail... ei, si vols eh? ( sinó potser no trobo el teu nou relat ni en 7 dies... sóc molt despistat)
    un ptó i una abraçada... inga!
    (volia donar-te les gràcies pel comentari, però no tenia el teu mail)

  • bonas Laia![Ofensiu]
    RêD WiTCh | 13-01-2005 | Valoració: 10

    bé, que t'haig de dir que no sàpigues...? doncs potser moltes coses... o no... a saber. Com ja saps i com ja t'he dit molts cops em sento identificada, que hi farem, som Laies!
    m'han agradat molt les petites frases però am molt de sentit, no sé si m'explico... sinó ja m'ho diràs. Intenta obrir-te, no facis igual que jo, que per fi ara ens estem obrint i amb tot això... diguem que estem naixent de nou..no? és podria dir així potser... i potser som lliures, rialleres, tímides, extrovertides, paranoiques, flipades i LAIES! Surtint com podem, sense presses dels problemes, amagant-ho tot per nosaltres (que egiostes que som...jejeje), fingint que som felices... i tot això? per què? no ho sé, però sàpiques que jo sempre estaré aquí per conectar-me a través d'un cable (ja ens entenem...xD). O sigui que pots confiar en mi, i sinó all i aigua que m'has de confiar moltes coses a la força... igual que jo... a través de la LAIAPATIA! paro ja d'escriure que et deus haver rallat del comentari... així que...
    no canviis mai Laia, que tu, precisament tu, encara que mai tu acabis creient, vals molt! els teus intents per fer feliç a la gent no són envà, però intenta mirar una mica, encara que sigui poquet, intenta-ho, mira per tu, ja voràs com d'aquí poc hauràs nascut de 9!
    Amb tota aquesta parrafada et posu... un 10 per haver-ho encertat tot al 100%! molts petons!!!

  • "has perdut moltes coses...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-01-2005 | Valoració: 9

    ... n´has recuperat poques, n´has trobat altres"
    i... en trobaràs moltes més... que taparan lentament i amb suavitat el dolor per aquelles que havies perdut...
    no... no tornaràs a ser la mateixa d´abans... serà una NOVA persona, millor que la d´abans, perquè... els petits fracassos, les petites pèrdues... et fan madurar, t´enriquexien i et fan aprendre... encara que sigui, de vegades, plorant...
    ànims... no et desanimis... ESCRIU!... i treu vivències i sentiments que portes dins... t´ajudarà a buidar-te i omplir-te de nou... i tornaràs a ser, encara que l´ombra de la timidesa segueixe el teu pas... una noia LLIURE i FELIÇ!!! és el que et mereixes!
    benvinguda a aquest "altre món" d´RC... on trobaràs amics que et llegiran i estaran al teu costat sempre...
    un ptó i una abraçada... i gràcies per començar a sortir d´aquell món tancat... i tornar a somriure i a escriure!

  • Un sentiment comú[Ofensiu]
    Sanke85 | 12-01-2005 | Valoració: 10

    Hola GrêËn_WîtcH.

    Primer de tot et vull felicitar per l'escit. M'he sentit molt identificat quan he llegit allò de: "un dels meus principals en aquesta vida és ser feliç i encomanar aquesta felicitat".
    Jo abans també hem sentia malament i al igual que tu feia com si no passes res. El meu consell és que no t'entristeixis més. Intenta ser feliç, com ho erets abans. Viu la vida i gaudeix-la. Si creus que has de ser més feliç sent com erets abans... ja saps... torna a canviar, si ja ho has fet un cop, no crec que et costi gaire tornar-ho a fer.

    Respecte lo dels "mals" dies... només et dire que d'intre d'aquests, hi ha una part de bona, busca-la!

    I tranquil/a que ja saps que diuen que el temps tot ho cura. Espero i deitjo que tot el vagi molt bé.

    SOMRIU I SIGUES FELIÇ!!!

    P.D.: Espero veure molts més relats teus per aquí vale? ;)

    Sanke85

  • és sincer[Ofensiu]
    gali_jr | 12-01-2005 | Valoració: 10

    m'agradat molt la teva sensibilitat i les teves ganes de llibertat espero que t'animis i escriguis molts relats més felicitats!!!

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

GrêËn_WîtcH

2 Relats

18 Comentaris

2488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Últims relats de l'autor