Atenció tothom! Nova missió!

Un relat de: AnNna

Estimats relataires:
Aquí us envia una carta el detectiu més famós del món, per comunicar-vos que teniu una nova missió. Una missió important, aquesta vegada, no com quan la veïna del tercer segona assegurava que li havien robat un pollastre, i va resultar que se l'havia menjat el seu gos.
Bé, doncs, escric aquesta carta perquè ha passat un fet terrible a la web. S'ha perdut un relat. Sí, senyors. Un relat que diumenge dia 10.10.04 estava penjat en aquesta apreciada pàgina, i avui dia 13.10.04 (Sant Eduard) ja no hi és. Sembla que hagi desaparegut. Inexplicablement. Jo i el meu equip de detectius l'hem estat buscant pertot arreu però no el trobem. Fins i tot vàrem fer una crida, però els resultats obtinguts fóren uns altres, erronis.
No es coneixen gaires pistes del relat. Se sap que era força llarg i que parlava de la bulímia, i que tan sols tenia un o dos comentaris. (Sabem tots que el nombre de minuts que diu que dura un relat és inversament proporcional al nombre de comentaris dels lectors.) També és sabut que l'autora era una noia, però no se n'ha descobert el nom. No era gaire coneguda al relatsencatalà, però.
Els nostres homes continuen amb la recerca, però degut a l'extensa xifra de relats editats a la web, resulta difícil, gairebé impossible. El relat pot estar en qualsevol lloc. Però no desesperem. L'hem de trobar sigui com sigui. No es pot haver esfumat. No pararem de buscar fins que el tinguem afegit a la llista de Preferits.
Per això demano la vostra ajuda, oh, companys. Qui aconsegueixi trobar-lo rebrà una gran recompensa.
Agraïnt la vostra feina,
Detec Tiu.




Comentaris

  • Molt simpàtic[Ofensiu]
    pseudo | 04-02-2005

    sisi, t'han faltat dues línies més per fer-me riure! se m'ha fet curt -_-'

    Un petit matís.

    "Sabem tots que el nombre de minuts que diu que dura un relat és inversament proporcional al nombre de comentaris dels lectors."

    Se'm fa raro de llegir.. que et semblaria alguna cosa com:

    "Sabem tots el teorema que diu que elnombre de minuts que dura un relat és inversament proporcional al nombre de comentaris dels lectors"
    Utilitzant les teves mateixes paraules, al parlar de teorema, també es podria intentar fer més formal, i encara tindria un toc més divertit, no? Vaja aquesta és la meva humil opinió!

    Una abraçada

  • El resultat de la recerca...[Ofensiu]
    AnNna | 16-10-2004

    Amb el comentari de la Thaïs ha quedat clar que el relat que buscava era seu. ja li vaig comentar que em perdonés per haver dit que no era coneguda a la web, més que res perquè aquí no se sap qui és conegut o no, tot és relatiu....
    I bé, el títol era: "Feia temps que ho volia explicar"?? o "fa temps que ho vull explicar"?....

    Un d'aquests dos....
    Recerca completa!

    vagi bé!

  • Missió complerta. Èxit rotund[Ofensiu]
    Thais | 15-10-2004

    Ja veig que vas poder trobar-lo de nou.
    La veritat es que és difícil trobar quelcom aquí dins degut a la gran profusió de relats. De totes maneres, et felicito, tens un equip de detectius molt eficaç...

    Ja fa dies que et volia contestar els teus comentaris. Realment em van fer molta il·lusió.
    Dir-te que, publicant aquest relat, volia conscienciar a més d'un/a de l'estupidesa que jo vaig cometre i que molts altres poden evitar.

    Em feia vergonya penjar-ho, aquí... i davant de tothom! D'altra banda, vaig pensar que seria una bona manera de deslliurar-me, com una autoajuda. A més, hi havia la possibilitat que qualsevol dia, un lector inspirat caigués casualment davant l'escrit i puguès veure-hi el Carpe Diem amagat. Això em va donar anims.

    Ja fa temps que ho he superat. Sempre però, existeix la possibilitat de recaiguda.
    Jo segueixo al peu del canó, gaudint de la vida i contemplant-la amb una altra visió. Espero també, que persones com tu, sapiguin valorar-la tan o més i despertin la vitalitat que tu desprens.

    He entrat a la teva web i... puc dir-te que esta ben replena de coses!
    M'encanta la teva simpatia i m'agrada com escrius.
    No dubtaré seguir el contacte.
    Aquí tens una amiga.
    Petons,

    Laia.