Associació dels Afectats pel Si Vols Pots

Un relat de: Victre
D'aquí cinc minuts, quan sigui l'hora en punt, començarà la primera sessió de la primera teràpia del primer grup de l'Associació dels Afectats pel Si Vols Pots (AASVP).

S'hi han inscrit tres persones, que per ser el primer dia no està gens malament.

Hi ha un funcionari de Correos, que empès per tota l'oficina (i després d'una separació de parella molt traumàtica), va estar un any preparant-se per córrer la Marató de Barcelona. Un any, per caure desmaiat al quilòmetre quaranta, just al punt on estava tota l'oficina en bloc (el seu cap inclòs) amb pancartes i megàfons per animar-lo.

També ha vingut una ex-treballadora de "La Caixa", que va deixar la feina per donar la volta al món sense un duro (i anar fent un blog), i ho va haver de deixar al quart dia després d'un incident que encara no ha explicat a ningú (i per això ve al grup, per intentar explicar-ho).

El tercer, es va enamorat (pel Facebook), d'una ex-novia de l'EGB. Motivat pels missatges d'autoajuda que anava llegint per la xarxa, va vèncer la seva fòbia social i li va confessar el seu amor. Però va insistir tant que, tot i ser incapaç de fer mal a ningú que no sigui ell, ha acabat amb una ordre d'allunyament.

I tot conduït per una psicòloga, que (com tots els altres) amb tota la il·lusió del món i tot l'esforç que et puguis imaginar, va obrir un centre de meditació enmig de l'Eixample que l'ha arruinada pels següents trenta anys.

I cap cony d'astre va moure ni un dit per ajudar a cap d'ells.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.