"Arri!" o L'aprenentatge dels infants

Un relat de: Carme_
El pare va portar el seu fill de dos anys al tancat dels ponis. El petit estava molt emocionat. Els monitors van pujar en Pau al poni més petit.

- ‘Arri!’ – va dir el nen amb determinació.
L’animal no va fer cap moviment.

Llavors, en Pau va estirar els seus bracets fins arribar a agafar les orelles del poni, tot repetint ‘Arri!’, mentre el pare se’l mirava encuriosit.

Com tampoc hi havia cap resultat, el petit s’entristí. De sobte, se li il·luminà la cara i va reclinar-se sobre el poni, volent-li tocar la panxa. El seu pare, un xic desconcertat, el va tornar a posar dret, i va estirar de les regnes per fer avançar el poni. En Pau va somriure d’orella a orella.

Dilluns va ser el pare qui va anar a recollir el nen a la llar d’infants. En treure el cap per la sala de jocs, va trobar el seu fill damunt un cavall-balancí. La mestra li va dir:
- ‘Aquesta joguina li encanta. Sovint hi puja amb el seu “arri, arri”, i no para d’apretar-li el botó de l’orella per que es mogui. Durant uns dies el vam deixar apagat, però en Pau va trobar l’interruptor que té el cavall a la panxa. És un nen molt observador!’

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

39008 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g