Arcàdia, marca registrada

Un relat de: Fraternitat5

-Va vinga, corre Mercè, que no arribem!
Però sí, amb mig pam de llengua fora, sí que hem arribat a temps a la terminal T1 del Prat, just per a agafar el vol X3791 de Clickair amb destinació Palma de Mallorca. Al pujar, però, m'he adonat que la meva Blackberry X3 de Vodafone ja estava apagada, vaja, ara m'he quedat sense bateria, i he d'enviar un mail urgentíssim!

Després d'un vol plàcid, a l'arribar a Son Sant Joan un cartell del Consell Insular ens ha donat la benvinguda. Un cop amb les nostres maletes Samsonite, hem anat a l'oficina de Pepecar a recollir el Citroën AX, pagat amb la Visa del Central Hispano que compartim. Però, abans d'anar a l'aparthotel resort Ses Pitiüses, havia de passar un moment per la feina a enviar el mail. Així que ens hem aturat a la sucursal de Palma de la Bayer. A l'entrar, movent-se amunt i avall, un exèrcit d'homes i dones amb pantalons de pinces grisos i americanes Benetton beix. Rera el taulell, una noia morena amb la tarja d'empleat número 2365 a la solapa.

-Hola! Mira, sóc brand manager senior de la sucursal de Barcelona i necessito enviar un mail de manera molt urgent, que podria passar un moment a fer-ho?
-Ho sento, però jo només soc helpdesk assistant i no tinc autoritat per a deixar-lo passar. Provi de parlar amb el key account manager tasks, aquell senyor d'allà, que té autorització de nivell 3.
I sí, m'he identificat com el treballador 1745 de la zona C2, i finalment m'ha deixat passar i he pogut enviar el mail, menys mal!

Al sortir d'allí, hem passat per davant de la fruiteria Ca'n Tomeu i als dos ens ha vingut de gust una mica de raïm. Entre el de Los del Valle, el d'Hermanos Martínez i el de Frutas Guzmán, ens hem decidit per aquest darrer.
-Mem idò, aquí tenen. Vostes són forasters, veritat? Al menys paguen sa fruita, i no com es hippy pollós que fa un rato volia endur-se'm dues cireres sense pagar, cagon sa puta llana! No, si ja ho deia sa padrina, que d'aquests peluts no t'en pots refiar!

Després d'ingerir la fruita, hem agafat la C-7 i, mentre la veu de la cadena Ser, mitjançant la ràdio Pioneer, ens deia que anéssim a l'Auditorium a veure En Joan, na Maria i na Nati que els fa companyia, hem arribat a lloc a les afores de Sa Pobla.

I aquí estem, jo estès en una hamaca Coronel Tapioca picant patates Lays Receta Campesina, i la Mercè asseguda en una cadira Ta-Tay verda, bevent tònica Schweppes mentre juga amb el peu a fer ballar l'espardenya Camper i reflexiona en veu alta.

-Ah, no trobes que això és vida, carinyu? Aquesta posta de sol és espectacular!
-Ai sí, menys mal d'aquests moments de desconnexió que ens permeten fugir de la realitat- Li contesto mentre acabo de xarrupar la Coca-cola amb una palla de Plásticos Díaz i penso en si he portat els Durex de casa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Fraternitat5

Fraternitat5

13 Relats

5 Comentaris

15004 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola!

Soc nat a Badalona fa uns quants anys. Un bon dia em van parlar de l'existència d'aquesta pàgina, i des de llavors hi penjo els contes que la inspiració em dicta, encara que, més que contes, els hauria d'anomenar exercicis, perquè encara n'estic aprenent d'això d'escriure. En qüalsevol cas, m'ha ajudat molt fer-los i donar-lis forma, perquè així he pogut expressar, de millor o pitjor manera, allò que sentia en aquell moment determinat. Igual que el John Difool de la foto, m'han servit per acostar-me a la meva veu interior.