Ara veig al meu germà...

Un relat de: Smaug
Des d'aquí el veig a ell, a un germà petit davant d'una pantalla que l'ilumina el rostre, una pantalla que és el seu rèflex. Tant mateix la mira, que es queda embadalit davant d'aquesta lluentor que, poc a poc, deixa de ser conscient de que no li aorta res.
És un felicitat efímera, però tot i així, el nen acaba sentint dependència d'aquella màquina.
Madurar és el procés de canvi dels joves pel qual ells s'adonen de que no estan sols al món, i deixen de pensar exclusivament en ells, obren els ulls i descubreixen un món ple de coses fora de la seva zona de confort. Aquesta pantalla que se'ls hi posa davant de la cara, els impedeix veure més enllà dels pocs centímetres de distància que deixen de marge entre la màquina i ells...
El que vull dir és que mirin, que visquin, que s'enamorin, perquè, com diu Txarango, "viure no és estar vius...viure és l'intenció d'omplir la vida".

Lo més irònic de tot això, és que aquest Conjunt de lletres* també l'he escrit a través d'una pantalla.

Comentaris

  • Ho valoro[Ofensiu]
    Smaug | 16-02-2020

    Moltes gràcies per llegir el meu relat i comentar-lo, perquè aquests comentaris m'ajuden a millorar de cara a la pròxima... Valoro molt les crítiques, i en el cas d'aquests comentaris, veig que són constructives i encara són millors, adoro les crítiques constructives, són senyal de que algú ha prestat atenció (en aquest cas) a les meves paraules.

    Vaig mirar de corregir les faltes d'ortografia que vaig saber veure, sí, em costa molt i al saber-ho m'ho miraré més. (En el text, "aorta" Vol dir "aporta" M'he deixat la P).

    Gràcies.

  • Panoràmic...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 15-02-2020 | Valoració: 10

    Els nens de la meva època com tot el dia estàvem al carrer, la nostra visió era panoràmica, els d'ara amb prou feines veuen més enllà del nas! Això és nota en la mirada. Potser, i jo no ho sé veure, serà més homo-sapiens aquesta?, però quina pena haver perdut el goig d'esguardar amb tota l'amplitud que permet la visió humana. Enhorabona per aquest primer relat teu. Nil

  • Te'l prenc![Ofensiu]
    AlfonsC | 06-02-2020 | Valoració: 7

    Prenc el teu relat per imprimir-lo i enganxar-lo (amb paper i pega) a la pantalla del meu fill.
    La imatge del reflex perquè la pantalla il·lumina la cara és també TAN real...!
    De totes formes, també et volia comentar que t'hauria calgut una revisió abans de publicar, perquè hi ha alguna paraula que no acaba d'encaixar, o jo no ho sé veure.

l´Autor

Smaug

1 Relats

3 Comentaris

216 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor