Aquesta vegada

Un relat de: Pol Kol

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

-Vols fer-ho?
Amb la punta dels dits li recorro un cop més el contorn de la cintura des de les costelles fins al cul, on m'aturo obrint la mà per acariciar-lo amb el palmell. Sento com experimenta un calfred i, quan es recupera em diu juganera:
-Fer el què?
-Ja ho saps.
-Oh, si no m'ho dius...- segueix ella divertida.
M'adono que he deixat de moure la mà per la freda superfície de la galta dreta del seu cul. Els homes no sabem fer dues coses alhora.
-Fer l'amor- li dic, sentint-me ridícul per l'expressió que acabo d'utilitzar.
Una curta expiració d'aire sortida del seu nas em fa suposar que ha rigut, i gairebé puc veure el seu característic somriure, amb els llavis abraçant-li la punta del nas. Els instants de silenci em semblen infinits.
-Clar que sí- em respon finalment.
Aquest cop sóc jo el que bufo breument pel nas per fer-li entendre que ric. Amb la mà dreta l'agafo pel clatell i faig desaparèixer el parell de centímetres que hi ha entre les nostres cares, mentre ella m'agafa el penis. Li faig un petó al front i després li agafo el seu llavi inferior amb els meus mentre ella em ressegueix amb la punta de la llengua el relleu interlabial fins arribar a la punta del nas, deixant una generosa línia de saliva, que ara puc olorar perfectament.
-T'estimo- li dic suaument sense estar massa segur de si és veritat o no.
Incòmode davant del silenci que es fa, enfonso la cara contra el seu coll mentre emeto amb la gola una vocal indeterminada.
-Tens un condó per aquí?- em pregunta.
-No en tens cap aquí a l'habitació?
-No.
-Els tinc a la motxilla.
-I la motxilla?
-Al menjador.
-Doncs ja ho saps.
Es fa un breu silenci i sospiro.
-Quina maaaandra- dic fent un estirament.
-Va- em diu ella abans de fer-me un pet bucal al melic.
El fet que em tingui el penis agafat amb una mà i m'hi acosti tant la boca m'excita molt i fa que em decideixi a aixecar-me per anar a buscar el condó. Al posar-me dret m'adono de que tinc el penis molt més erecte del que em pensava.

Agafo el condó de la motxilla i, mentre torno, a l'habitació aclucant els ulls per protegir-me'ls de la llum diürna, m'imagino la imatge del seu cos nu estirat al llit i a punt de fer sexe. A l'obrir la porta i gràcies a la llum que entra de fora, veig que segueix impassible en la mateixa posició que quan he sortit, com si la situació no li anés ni li vingués, però això no em desagrada gens ni mica. Veure el cos d'una noia despullada i, que a més a més m'està esperant no és una cosa que em desil·lusioni de cap manera.

Deixo el preservatiu sobre el capçal del llit i m'estiro suaument a sobre d'ella. La poca llum que s'escola per l'obertura de la porta em permet veure-li la cara somrient, amb una expressió entre trapella i tendra. Li somric. Em sento estrany. Que curiós, no me n'havia sentit mai en una situació com aquesta. M'acarona el cap i començo a petonejar-li la clavícula amb la part interna dels llavis, deixant-hi amb la llengua un rastre caragolí de saliva de tant en tant. Als pits m'hi entretinc una mica a comprovar la duresa dels seus mugrons i a intentar amb la llengua que ho estiguin una mica més. Segueixo baixant i el fet que tingui pessigolles als abdominals i als oblics fa que m'hi estigui una bona estona, fins que ella, entre rialles apagades, em suplica que pari ("Prou, sisplau, prou"). Llavors, traient del tot la llengua, mullo un camí que passa per sobre el pubis sense més dificultat que travessar la barrera de pèls recaragolats, i arriba fins als llavis majors de la seva vulva. Amb els dits els enretiro cap als costats i introdueixo la llengua en l'espai humit que deixen, acariciant el clítoris primer lentament i després tan ràpid com puc. Escolto com ella sospira cada cop més ràpid de plaer. Alço la vista maleint el camp de visió que tenim els humans i que ara em sembla escàs, i la visió de l'expressió de la seva cara acaba d'excitar-me completament. Torno a abaixar els ulls, que em comencen a fer mal, i segueixo llepant-li el clítoris amb més ganes que abans i pressionant més fort la llengua contra la seva pelvis. Quan sembla que més li està agradant noto com la seva mà em toca el cap donant-me senyals que vol que torni a pujar.
-Què?- li dic tendrament quan tinc la meva cara davant la seva.
-Res, que prefereixo que sigui fent l'amor.
-Com vulguis- li responc.
Acte seguit agafo el condó del capçal del llit.
-Per què no me'l poses?
-Per què, que no te'l saps posar? Encara te n'hauré d'ensenyar...
-Jejeje!- intento que no es noti forçat.
M'agafa el condó de la mà i, mirant-me amb superioritat juganera, intenta trencar-ne l'embolcall amb les dents.
-Ara no te'l carreguis, tu- li dic mig en broma mig preocupat.
Finalment aconsegueix obrir-lo i el treu tibant de l'anella de làtex amb els llavis, ja que la mà dreta segueix agafant el meu penis. Veig com la seva cara s'allunya i, al cap d'un moment, noto com em passa la llengua un parell de cops pel cos del penis, i després es concentra en l'obertura del gland. Canvia la mà amb que me'l subjecta i em posa el condó, produint-me un plaer molt intens al desenrotllar-lo. Després se m'hi asseu a sobre, tenint-lo encara agafat, i intenta fer-lo entrar a la seva vagina, però l'erecció no és prou forta i no ho aconsegueix.
-Espera- li dic suaument.
La faig estirar-se al llit panxa amunt i me li estiro a sobre. Amb la mà dreta intento dirigir el penis, comprovant primer que la vagina estigui prou dilatada introduint-hi dos dits a dins, i pressionant-hi el penis després. La situació em fa pensar en dos que volen entendre's però que no poden. El braç esquerre em tremola, ja que entre ell i la cama esquerra aguanten el pes del meu cos mentre intento penetrar-la. Ella també intenta ajudar-m'hi i sembla que el fregament entre el gland i la vulva li produeix força plaer. Finalment, i després que jo murmuri alguns renecs, el penis es fa un lloc dins el seu cos. Em col·loco estirat sobre ella, amb els dos avantbraços sota les seves espatlles i fent-li un petó als llavis. Començo a moure'm cap endavant i després endarrere, mentre ella mou la pelvis amunt i avall. Intentem sincronitzar els nostres ritmes, però quan comencem a anar una mica més ràpid el penis surt del forat.
-Merda- diu ella fluix i amb un fil de veu.
Quan ja estic començant a treure la mà de sota la seva espatlla, aconsegueixo que el penis torni a entrar amb una facilitat que em sorprèn.
-Ara- dic fluix jo també abans de tornar-m'hi a posar.
Seguim amb el mateix moviment que abans, ella pujant la pelvis quan jo tiro cap endavant per aconseguir una penetració ben profunda. Al cap d'unes quantes penetracions doblego el cos cap enrere per aconseguir el màxim de profunditat, i durant el curt instant en que aquesta es manté el moviment dels cossos s'atura, ella inspira profundament per la boca i jo em noto la suor freda regalimant-me pel front.

Passada una estona ella col·loca les cames en posició vertical, amb els peus mirant cap al sostre de l'habitació, i em diu que les hi agafi. Al fer-ho noto molta més pressió als laterals del penis mentre penetra, ara força més profundament que abans. Aprofitant un moment en que ella sembla que s'està relaxant, de nou doblego el cos cap enrere aconseguint ara una penetració encara més profunda que la d'abans. Ens quedem uns instants de plaer congelats en aquesta postura, fins que deixo que el cos se'm doblegui per pròpia inèrcia cap endavant i, mentre ella allibera les cames dels meus braços, jo em deixo caure al seu costat.
-Ei, que t'estimo molt- li dic sense saber a què ve ni entendre perquè li ho he dit.
-Jo també- em respon.
M'acarona la galta tancant els dits de la mà. Aquesta carícia m'esgarrapa.
-Què vols fer?- li pregunto.
-Seguim.
Em ressegueix els llavis amb la punta dels dits.
-Vols provar una altra postura?- li pregunto amb un atreviment poc habitual en mi.
-Val.
Ens hem entès. M'enretiro a un costat del llit mentre ella s'incorpora per posar-se de quatre grapes amb les mans sobre el coixí. Li acaricio l'esquena suada. Aquest cop desitjant-la. M'agenollo darrere seu i, agafant-la per la cintura amb les mans, intento una penetració sense èxit. M'agafo el penis amb la mà dreta i l'introdueixo a la seva vagina, iniciant un altre cop els moviments d'empesa i retirada. Aquest cop no ens costa gens sincronitzar els nostres moviments, que anem accelerant a poc a poc. Quan veig que no puc incrementar la velocitat de colpeig entre el seu cul i la meva pelvis, intento agafar-li els pits amb les mans, però només puc palpar-los amb la punta dels dits a cada cop que donem. "A les pel·lícules sempre hi arriben" és l'última cosa que puc pensar. Començo a sospirar acceleradament per la boca. El paladar se m'està assecant. Intento aguantar-me dret. No trio les paraules que surten de la meva boca. La imatge del seu cos em queda gravada a la ment.

Em deixo caure. El meu cos suat aterra al costat del seu que, tirant els genolls cap enrere també s'estira. M'acaricia la cara i em fa un petó. Una frase estranya em ve al cap: "Ha arribat el moment de preguntar-s'ho".
-T'estimo- em diu amb el seu somriure característic.
Ens abracem. La miro. Les ganes de sexe m'han passat completament. Ara no podria excitar-me. N'hi diuen període refractari. Torno a connectar el cervell amb la mà que l'abraça. M'adono que ja no la vull tenir al meu costat.
-Jo encara no estic- em diu carinyosa.
Silenci. Sinceritat. Por. Sentiments. Engany. Carícies. Moments. Petons. Olors. Presència. Cos. Al·lusió. Orella. Mira. Boig. Talaia. Escatològic. Festa. Pressentiment. Violència. Amor. Déu. Substància. Avortament. Soroll. Xeringa. Art. Odi. Ambulància. Sisplau. Para. Pare. Ment. Bòlid. Sexe. Sexe. Tic. Nervi. Soga. Dogma. Fòbia. Cara. Rosa. Mira. Plora. Poca. Cosa. Rostre. F
i.

Comentaris

  • sexe i poc més[Ofensiu]
    foster | 25-07-2005

    Em sap greu Talai, però a part del sexe no hi trobo massa res en el teu relat. Fer-ne un monogràfic sense aportar res de nou no em sembla una decisió encertada.
    M'agrada l'erotisme i la pornografia, però per fer-ne una narració cal algun element que el vehiculi. Buscaré alguna altra cosa teva, tots tenim mals dies.
    Per cert, tot en coneixem els efectes, les postures, la suor...
    El tros final, telegràfic, tampoc m'agrada. No sé si allí hi ha la resposta, en tot cas jo no la he sabut veure .
    No t'ho prenguis malament, avui tinc el dia crític.
    foster

l´Autor

Pol Kol

1 Relats

1 Comentaris

1083 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor