Aquesta nit...

Un relat de: Akeron343
Aquesta nit, allà les tres m'he desvetllat.
Quan em desvetllo normalment m'acabo llevant perquè al llit m'hi foto més nerviós. I m'he estirat al sofà, a les fosques.

I m'ha vingut al cap la foto dels teus pits que em vas enviar ahir. I he tingut una erecció forta, consistent, ferma, d'aquelles que no s'hi val pensar en floretes perquè et baixin.

I m'he abaixat el pantaló de pijama i he començat a acariciar-me l'erecció amb la teva foto clavada a l'occipital. M'he visualitzat demanant-te de quedar, per follar, sí, ni per fer el cafè, ni per anar d'excursió... per follar.

M'he visualitzat dient-te que vull que quan pensis en mi, necessitis sentir la meva polla lliscant dintre teu, dient-te que només per a mi, et sentis viciosa, et sentis puta, et cremis de desig, afamegada de la meva carn i la meva llet...

T'he visualitzat obrint la porta de casa teva... mirant-nos als ulls... i arraconant-te a la paret acariciant-te els pits i menjant-nos la boca abans de dir paraula... M'he visualitzat abaixant-te els tirants del vestit i els sostenidors i xuclant els teus mugrons amb delit i bogeria mentre t'engrapo el cul i et faig refregar el pubis contra el meu...

T'he visualitzat donant-me l'esquena i refregant el cul contra la meva polla inflada sota el pantaló mentre et puges el vestit... M'he visuaitzat esmunyint els dits sota les calces i acariciant el clítoris xop mentre recolzes les mans a les parets i t'inclines endavant...

T'he sentit gemengant, pregant, folla'm si-us-plau, necessito que em follis... M'he vist treient-me la polla amb presses i maldestre pujant vestit, apartant tanga i penetrant-te amb força...
He sentit a la polla l'escalfor d'envaïr-te, he sentit com amb la mà lliure t'agafava per l'espatlla per follar-te amb brutalitat, amb desesperació, entre crits i gemecs de desig i plaer... entre frases ordinàries i provocacions... He sentit esclatar de desig... he sentit el teu orgasme, com et regalimava el fluix cames avall...

M'he vist agafant-te pels cabells, amb suavitat però fermesa menjar-te la boca i dir-te ara em menjaràs la polla com estaves desitjant, puta meva... t'he vist engolint la meva polla, he sentit com acceleraves el ritme quan començaves a sentir els espasmes que bombejaven la meva llet esòfag avall...

M'he desfet en una dolça i rabiosa explosió, amb el meu sexe bategant desfermat, alliberat...

T'he vist netejant-me el sexe amb la teva boca, amb dolces llepades, amb suaus xarrupades, posar-te dempeus somrient i agafant-me la mà, conduïr-me a la teva habitació per desfer-nos a petons i carícies sobre el teu llit.

Comentaris

  • Ets viu, som vius[Ofensiu]
    llegiresviure | 27-11-2018 | Valoració: 10

    És sa deixar que la imaginació treballi, no posar-li barreres, ni d’accions, ni de paraules. Ja fem prou comportant-nos “com mana la societat”. Al menys que siguem lliures per imaginar el que el cos vulgui, el que les hormones i/o les neurones s’empatollin. I encara és més sa tenir la valentia d’escriure-ho i compartir-ho. Un plaer per a tu i un plaer per a alguns de nosaltres. Gràcies!

  • De matinada...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 24-11-2018 | Valoració: 10

    La trempera matinera no és trempera vertadera, és trempera pixanera. Bromes a banda, és un relat molt excitant, crec no haver llegit gaires d'iguals aquí RC. Jo, tinc per norma fugir d'aquest estil de dir les coses. Potser ho faig perquè és una forma de no prostituir el que entec que és per mi poesia: un art elevat! Això em permet abraçar llegidors que mai llegirien poesia homoeròtica o d'explícit caire sexual. El teu relat tot i l'alt voltatge de pornografia que transmet, està molt ben relatat, és un reguitzell d'escenes amb les quals tots hem fantasiejat. Tu, amb la teva prosa la treus a la llum i de retruc fas remoure consciències, desitjos i plaers ocults. I en acabat tens, un cop alcançat l'orgasme, la delicadesa i l'atenció de fondre't, amb la persona somiada, en petons i carícies. Salut i força al canut! Nil.

  • Apassionant[Ofensiu]
    Canela fina | 23-11-2018 | Valoració: 10

    M'encanta el teu relat, absolutament apassionant, transmets el moment amb tota la intensitat. M'has fer sentir que hi era i això és el que compta quan escrivim, viure-ho. Gràcies per la bona lectura.

  • Ai, l'edat i el sexe, tot va del bracet![Ofensiu]
    Mena Guiga | 23-11-2018

    Un relat de sexe passional desenfrenat que avui en dia molta gent deu saber protagonitzar. I que no és una crítica. A mi que a una dona se li digui que se senti 'puta' no em fa el pes. Però va a gustos, perquè és més digna una dona de la vida, o moltes d'elles, que, per exemple, una reina freda i multioperada.
    L'he trobat sense acabar d'arreglar, deixat al que fos, igual que les accions que s'hi van succeint.
    L'he trobat el que es diu: un desfogar-se. En aquest cas, escrivint.
    Tot i que la teva capacitat literària supera aquesta escapadeta, i tant. És un relat eròitc de Relats que m'imagino com molts: carda, llepa i xucla. Que, repeteixo, està bé. Però...

    Serà cosa de l'edat, del gènere i del moment.

  • Es nota...[Ofensiu]
    Montseblanc | 21-11-2018

    ...que ho has escrit estant molt excitat, perquè no hi ha fre, ni tonteries que sobrin, vas al gra, al que desitges, al que vols, al que estàs veient tot i estar sol al sofà de casa teva. És un relat excitant i arrossegador, quan el comences a llegir ja no pots parar.
    M’has llevat l’alè, nano!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Akeron343

Akeron343

23 Relats

59 Comentaris

18871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Enginyer introspectiu amb vocació d'arqueòleg i redescoberta passió per la Filosofia i la Psicologia.
Havia estat relataire en una etapa anterior, amb dos pseudònims diferenciats, de relats eròtics i de relats introspectius, vaig esborrar perfils perquè pensava que començava una nova etapa vital, net de passat, un punt zero, però sembla que hi ha càrregues no acaben d'alliberar-nos, lliçons que no acabem d'aprendre.

Nova etapa d'exploració, literària i interna meva. Escric perquè em va bé, em centra, em focalitza, m'allibera... sobretot, em fa sentir que puc expressar-me, que algú pot arribar a comprendre qui sóc, i de passada, compartir sensacions, imatges i percepcions, per si ajuden a algú o per si rebo nous punts de vista que m'ajudin a créixer.

Per correccions, suggerències i proposicions indecents em podeu trobar al correu Saoirse343@hotmail.com