Aquell bar

Un relat de: aina

Diademes de colors es balancegen seguint un minuciós ball simètric, creant una harmonia de faldilles i mirades, olors de flors, canyella i mirades, parets de vainilla i mirades somnolents... bombolles de sabó freguen un ambient angoixós i dens, un espai on el soroll és tant punyent que es converteix en el silenci més pausat, on les veus cauen i es fonen en un cataclisme de llum i ombra.
L'oneig dels glaçons surant dins les copes, uns llavis que es troben amb els teus, unes mans perdudes entre cabells i que premen el palmell amb força, s'enlairen i em palpen amb els dits més fràgils. Ulls brillants i somriures sincers, sense paraules, sense noció de temps. Tot convergeix en nosaltres, tot roda i es gronxa entorn del cercle creat espontàniament, amb altiva arquitectura que les rajoles absorbiran.
Permanentment aquell bar es desprendrà dels nostres instants, de l'olor dels moments eterns, de les olors de flors, canyella i mirades.

Comentaris

  • 5è aniversari!!![Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Els teus relats...[Ofensiu]
    BARBABLAVA | 17-10-2006 | Valoració: 10

    ... són petits contes fantàstics, petites peces traballades artesanalmnet, on els més petits detalls hi rellueixen plens de màgia... Com en "aquell bar" màgic que ja mai oblidareu!

Valoració mitja: 9.67