aprofitem la nit

Un relat de: sucdetaronja

Amaneixem sota la pluja d'aquestes quatre parets. Sols estem tu i jo, bé, I la resta del món. L'espera ha acabat i res ja no pot impedir que estem abraçats. Però demà tot haurà acabat. Tu agafaràs un tren, i jo un altre… cadascú amb diferent destí. I què passarà llavors? Sé que estàs pensant en tot açò ara i no sé què dir-te, ni què fer per tranquil·litzar els teus pensaments. Un abraç? Un bes? Aix… no ho sé. És que t'estime molt, i t'ho dic amb els ulls cada cop que et mire. Per què el món no ens dóna més temps? No podem fer res per aturar-lo? Aprofitem la nit, que no sabem quan es tornarà a repetir.

Comentaris

  • Bolet | 21-05-2007 | Valoració: 10

    Saps què és el que motiva a agafar aquell tren i a seguir endavant? Que aquella nit la vas aprofitar amb la persona que estimaves i que a més tindràs més nits com aquella.

    No cal patir pel noi ni per tu mateixa, perquè tots dos sabeu que tindreu moltes nits així; simplement cal saber que allò que és bo es fa esperar.

    Fins aviat =D, t'estimo.

  • sempre!![Ofensiu]
    neus_gh | 15-05-2007

    es una de les millors opcions aprofitar els moments q mes dessigem... i més encara si eixos moments són amb la persona a la que estimem...

    wapisima jo també m'alegrat moltisim de voret al insti, ja vs tirava mlt n falta!!! o nesessitava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    T'ESTIME!!