APOLO (Passió)

Un relat de: afrodita

Havien estat petonejant-se en un racó foscant de la disco, on el crepuscle de llums deixava pas a una aurora de llavis i petons, mans i carícies...

La Sara es deixava fer, sense renunciar a aportar el seu entusiasme desbocat amb moviments de malucs sensuals, expectants i alhora incitadors...

En Pol la mirava i es desfeia d'aquella esplèndida i exultant bellesa, combinació perfecta i quasi impossible d'atractiu físic i mirada inquieta, trapella i juganera.

-M'agrades...mmm...m'agrades molt, m'encantes...em sents? -el meu murmuri a cau d'orella li arrencà un somriure, i el seu un a mi, somriures d'una complicitat deliciosa. Llavors inclinà el caparró damunt la meva espatlla sense deixar de moure's, i un petó lliscà als meus morros i boca, amb tota la gana d'una lleona famolenca.

-Tu sí que m'agrades, em tornes boja! -vaig replicar-li. En aquelles meravelloses hores ell ho era tot per a mi, ni tan sols intuïa les figures que ens envoltaven.La densa foscor del local i els seus mots de suggerent perversitat em transformaven, alliberant l'instint que ningú abans havia conegut. Però en Pol s'ho estava guanyant, jo estava guanyant, i ambdós ens perdíem...ens perdíem per l'espurna de desig que brollava des del primer moment amb una passió que no estava per formalismes.

En Pol m'observava de dalt a baix, directe, i quan me'n vaig adonar, els seus ulls ja m'havien desnuat amb aquell punt eròtic que em matava... Em sentia com una autèntica deessa, sensual, desitjada i desitjosa.

Les distàncies s'escurçaven, i l'anava encerclant a poc a poc, sense presses, sense pauses, per acabar al seu davant. Les seves mans em recorrien el cos...em tenia contra la paret i en aquell racó les nostres pells es confonien i les mans, ja més agosarades, s'insinuaven i em voltaven el coll, el clatell i els cabells, per anar baixant, primer suau i després ja sense aturar-se fins notar els meus pits reflectint el neguit, però encaixant perfectament dins les seves mans morenes i sinuoses...

Comentaris

  • 10x10 microrelats[Ofensiu]
    kispar fidu | 27-04-2007

    bones guapa! com anem? ostres! ens vam veure per St.Jordi... sí, cert; i no vam parlar massa, sí, ho sé; és que no tenia massa bon dia... de fet, porto una setmaneta amb els ànims molt variables i més aviat baixos que alts... però a veure si per la presentació ja he recuperat les meves forces!

    Apol·lo: La descripció d'una nit eròtica i passional entre la foscor d'una discoteca... envoltats de gent, però com si estiguessin sols.

    (ja fa un tempsq ue vaig llegir-me'l... per setmana santa diria!)

    apalins, ens veiem;
    Gemm@

  • Per fí...[Ofensiu]
    nuria | 08-04-2007 | Valoració: 10

    Afrodita i Apol·lo mosseguen la mateixa poma per ennuagar-se de la luxúria i la perversitat que els pertoca...què els amagarà el destí aquesta vegada?

  • Fantàstic[Ofensiu]
    Libertas | 29-03-2007 | Valoració: 10

    Tan real com la vida mateixa.
    És brutal la barreja de sentiments que ens has fet experimentar aquí!
    M'he quedat amb alguna frase, d'aquelles que no s'obliden ;)

    També m'agrada el títol que has fet servir, de fet, és el que m'ha cridat l'atenció del relat, adoro a Apol·lo.

    Et seguiré llegint.

    Libertas

  • llibre microrelats[Ofensiu]
    ed_la_Quadriga | 22-02-2007

    Benvolguda:

    Necessitem saber amb quin nom vols sortir acreditada al llibre de microrelats.

    Per favor, fes-nos-ho saber, el més aviat millor, a l'adreça

    jsole@laquadriga.com

    Moltes gràcies

  • Bon relat bodita[Ofensiu]
    foster | 16-01-2007

    Com diu l'angie, sensual i ple de passió.

    Està molt ben escrit, i trobo interessant (i és molt modern...hehe) l'estructura d'introducció en tercera persona seguida del diàleg entre ells sense transició, forçant un pèl la lectura.
    Potser es fa curta la situació descrita -el màx. de paraules condiciona- tant per la història (en voldria saber més...uhmmmhias), com per aquest joc narratiu que podria continar tornant a en Pol i acabant, potser, altra vegada, en tercera persona, en un desenllaç descrit i descriptiu que deixi obert, però, el final...

    en fi, felicitats...sens dubte, millores!

    foster

  • Avui et tocava a tu i...[Ofensiu]
    angie | 15-01-2007

    em trobo amb un relat sensual i ple de passió. És curiós però que la figura de l'Apolo, sempre marbrada en escultura ens aparegui aquí com un adonis moré, jeje... (és una de les meves arts preferides, l'escultura greco-romana). Ens has narrat una història on l'ambientació i els fets ens és prou reconegut, hi ha frases que flueixen conduïdes per la passió del moment, camuflades algunes per la foscor i que el lector imagina entre línies.
    M'hi ha faltat una mica de joc visual potser (en una disco i en aquesta situació les mirades creen cert sacsejament oi?).
    Penso que viure una situació fa que en escriure-la sigui molt més fàcil, però en aquest cas és força difícil, ni en persona acabes per copsar cadascun dels sentiments, les carícies i allò que les paraules volen dir...

    petons!

    angie

l´Autor

Foto de perfil de afrodita

afrodita

33 Relats

158 Comentaris

72383 Lectures

Valoració de l'autor: 9.54

Biografia:
Perquè ella?

Perquè afrodita
és amor, passió
sentiment, acció
luxúria, seducció

Perquè afrodita
és essència i vida
l'instint més bàsic
l'aire que respires

Jo?

dona de lletres
Amant de l'art
Els peus a terra
El cor volant

Somiadora de dia
princesa de la nit
dues cares, un destí
llevar-me i ser feliç



...Perquè viure no és només existir...


AfrOditA