Antropologia barata

Un relat de: Marteta
Paraules subjectivament artificioses. Sense tinta, escrites a instants i a impulsos voluntaris provinents d'un jo indefinit. Quina definició li donaria al meu jo? La gran pregunta metafísísica: què és l'èsser? Qui som jo? Sóc ésser sols perquè tenc vida? La vida és sols matèria en moviment?

Son tantes les preguntes que se'm presenten que m'ofego amb les ànsies impures de contestar-les frenèticament. El dogmatisme i l'escepticisme són les portes més pròximes que se'm mostren. Però no les obriré, no cauré en la temptació de viure sols per sobreviure.

Parlem de la vida en primer lloc, perquè la vida és la garantia que fomenta aquestes paraules. Un entimema lògic que no fa falta remarcar. La vida, existeix, és, es prolifera i es fomenta mitjançant el conjunt d'altres iguals a ella. Composició de vides, infraestructues de fins i mitjans en elles mateixes. Artificioses també es procreen en un joc viciós i purament cultural

Comentaris

  • Interessants reflexions.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 09-03-2018 | Valoració: 9

    M'agrada aquest relat. Efectivament, la cultura és complicada però no val la pena fugir de la mateixa. Pensar i posar en clar les idees és cosa bona.

    T'animo a seguir ferma en la filosofia. No abunda la gent que ho faci. Endavant, Marteta. Salut!!

  • Cada cop que et llegeixo[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 06-07-2015

    em sorprèn més la profunditat i la saviesa que desprenen els teus escrits malgrat la teva joventut.
    Una abraçada, Marteta, i molt bon estiu.

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165369 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.