"Antojos"

Un relat de: Adeta

Baixaré a les dues i l'esperaré. Quan surti li agafaré la mà, em mirarà rar... després el rodejaré amb els meus braços tremolosos i llavors s'espantarà. En aquest moment pensaré si es lo correcte, si és el que vull. Intentaré pensar que si i després que no.
Ell al veure'm confusa s'acostarà a mi, tindré por...MOLTA POR!
però deixaré emportar-me pel moment, deixaré que passi, fluir en un mateix sentiment... el nostre... una sensació que hem de aguantar, però en aquest precís moment necessito extrovertir-me!

Comentaris

  • Uns moments que crec que tots hem passat[Ofensiu]
    papallona | 07-06-2005

    Uff! Aquest moment què descrius moltes vegades passa... Hi ha cops que estàs amb algú amb inseguretat, sense saber si és allò el que vols, però després penses que en aquell moment és el que més desitges, encara que sàpigues que pot ser que no duri gaire.
    He estat lleguit altres relats teus, i m'agraden força, m'agrada veure gent de la meva edat per aquí!
    Besades!!!

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

42247 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta