ANIVERSARI

Un relat de: Jaume del Alamo
ANIVERSARI
És avui el teu aniversari, És avui que fa anys que vas néixer.
Quina llastima no haver pogut estar en aquell moment, quina llàstima no haver pogut compartir tots aquells anys de jocs de nens petits i adolescents trapelles.
Però ara sí que hi som, sí que hi estem; I el que volem és que facis anys, el que volem és que avui en facis tants com vulguis: 75, 84, 157 I tant de bo que durant al llarg d'aquests anys tots els que estem a qui et puguem acompanyar i gaudir-los i passar-ho bé amb tu, no tel és guardis a la butxaca, treu-los i deixa'ns compartir-los.
Fes tants anys com vulguis i de la manera que et sembli, si vols tornar a fer els 3 o 4 o 6 o 12 o 14 I tornes a la infància, deixa'ns venir amb tu i ensenyes com vas construir aquest esquelet que aguanta els records de la infantesa, el jardí de l'adolescència, la primavera de la joventut i la serenor de la maduresa.
Fes els anys de la manera que vulguis. Uns quants, molts, pocs, però surt al carrer i de la mateixa manera que el dia dels tres tombs es llencen milers de caramels al vent, tirans els anys que vulguis i deixa'l's que nosaltres els puguem recollir, i paladejar-los com si fossin maduixes amb xocolata.

Jaume del álamo 17 d'abril 2020

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Jaume del Alamo

9 Relats

5 Comentaris

2226 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00