Ànimes bessones

Un relat de: GTallaferro

Enmig del desig voraç i àvid de consumisme que anul·la la capacitat de judici de la marea suada d'individus que repten pel recinte, per la qual em sento engolida, quan de sobte, dins meu, s'esberla el gris i estèril ciment materialista que m'empresona i em converteix en un ésser vacu.
Brota una tímida tija,que amb la força de la senzillesa, em somou i em treu de la letargia on perviu el meu esperit.

Entre la multitud, veig un noi que em recorda al meu germà. Va amb cadira de rodes, i com tots nosaltres, s'interessa pels productes dels estans. L'ajuda a guiar la cadira un home de mitjana edat, que per associació d'idees, imagino que és el seu pare. La dedicació al noi és absoluta, l'ajuda i li abasta els còmics als quals no pot arribar. Li deixem pas perquè pugui estar còmode davant els estans. Més tard, coincidim amb ells a la zona de la cafeteria: El suposat pare i el seu fill, còmplices, riuen , fan broma,parlen animadament i reposen de la calor tot bebent un refresc,i és en aquest moment de tota l'escena alliçonadora, on acabo de constatar la presència de dues ànimes bessones enmig del desig voraç de consumisme que anul·a la capacitat de judici de la marea suada d'individus que repten pel recinte, i de la qual he pogut emmergir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61248 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!