Anar-me'n lluny d'aquí

Un relat de: Musical



Anar-me'n lluny; lluny d'aquí per no escoltar res més que el silenci o l'harmonia silenciosa d'un altre indret. On no trobi cap record teu, ni tampoc de totes les coses que m'han acompanyat fins ara.
Per ésser en un altre món, on tot allò anterior no sigui important… per passejar i perdre'm en ell. Perdre'm i trobar-me'n. Per omplir-me de mi mateixa i deixar enrera tots els sorolls espantosos del passat, eliminar totes les pors o fantasmes de la meva ment… Per sentir-me lliure: jo en llibertat.
Per convence'm que no és necessari tant ni tantes coses. Per aprendre a no patir per tot allò que no cal. I passejar pels carrers, altres camins en llibertat. I veure el sol, notant la calor dels seus raigs en el meu cos.
Respirar.



Per estar amb el meu cos i dedicar-me a ell, per entendre com són d'importants els meus peus, i en silenci escoltar la respiració
i entendre-ho tot d'una altra manera: madurar: veure la vida des d'una altra mirada: sense pors.
Per comprendre'm a mi mateixa i aprendre que res és més important que jo. Per curar la meva ànima, netejant el meu pensament, el meu ésser; deslligant cada nus, i tancant les meves ferides del passat.
Per no veure't més i sentir brollar totes les llàgrimes no expressades. Aquelles que encara no han caigut; però que hi són. Per construir un horitzó de pau.
Anar-me'n lluny d'aquí per no desitjar-te mai més. Per créixer fent-me, tot plegat en un altre paratge, una dona senzilla.

Comentaris

  • xaropdetu | 09-09-2006 | Valoració: 6

    A tots ens agradaria fugir d'on som en moltissimes situacions, però ja se sap que no sempre és possible. Mai havia llegit res teu, felicitats per com escrius!

    xarop


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


  • per anar lluny...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-09-2006 | Valoració: 10

    potser no cal abandonar terres ni ciutats ni cremar quilòmetres... n'hi ha prou en tancar portes en la ment, convertir el cor tan rodó, bufó i sentimental en un quadrat intel-ligent i raonable... Per anar lluny potser no cal cremar el passat... n'hi ha prou en dibuixar un nou camí i tancar els records al frigorífic.
    Bon relat i bona filosofia per als dies de desamor. Escrius amb convicció i força. Et seguiré llegint com si estigués summergit en un Musical de paraules i sentiments.
    Petons i una abraçada.
    PD. No, no tornaré a desaparéixer fins l'estiu vinent ( era de vacances je je )