Amors impossibles

Un relat de: La que somia
M’he enamorat de la personalitat misteriosa d’en Kristash, de la bondad d’en Peeta, de la senzillesa d’en Sam, de les ferides d’en Mattia, del romanticisme del Christian, de l’actitud sexy del Cole i de la força de’n Gale. El problema és que tots aquest personatges són ficticis. He acabat creien que visc en un llibre i que en qualsevol moment apareixerà un Favio i m’enamorarà de forma especial. Ningun noi arriba a les expectatives que creen aquest personatges i no em queda més que somiar. Espero algun dia conèixer a algun noi que, amb només mirar-lo als ulls, em faci sentir la protagonista d’una novel•la.

Comentaris

  • Jo si ![Ofensiu]
    Annalls | 06-10-2013

    Me enamorat d'actors, de cantants, de personatges de pel-li-cules i fins i tot de comix... no se quina edat tens, però val més que vagis posant els peus a terra, perquè tot i que trobis el príncep blau que pot ser, pel fet de ser real, tindrà els seus "defectillos".
    No soc de St Cugat si no de l' Émporda.
    El poema "d'ella crida ",es el resultat de que la mare justament "la que li ha donat la vida, li ha llevat", maltractament infantil, juvenil i adult pq aquestes mares no canvien.