Amor

Un relat de: Bernat66
Amor

És de tal manera excitada que el més minça fregament desperta un dolç plany de plaer i un lànguid moviment del seu cos. Li agafa la má i l’ajuda a ficar la al neixement del seu conillet, allá on neix un escletxa molla de desig, mentre li acaricia delicadament els marges de les cuixes que poc a poc s’eixamplen deixent veure una coca lluenta i banyada d’un sensual aiguatge. D’una má li pessiga les pompilles i de l’altra els mugronets tibats. Això la torna encara més excitada i els seus dits lleugers ara sense ajuda, freguen l’escletxa molla i rosada amb lents moviments circulars o de dalt a baix. A poc a poc el seu cos s’anima, les anques onejen, no se pot estar de respirar fort i rabent. Un alenar que se torna sospir i crits menuts mesclats, mentre el bellugar dels seus dits delicats se desferma salvatgement. Un reguitzell d’espasmes fora de control sacsegen el seu ventre al moment que el seu enamorat li fica el dit dintre el seu sex a punt d’espletir-se….

Segueixen converses lleugeres o de més categoria dins la dolçor i el caliu dels cossos entremellats assaborint i fruint d’una complicitat deliciosa i d’una complementarietat real i sincera.

Sobtadament la vista del seu clatell de curves encisadores amb el seu cap cobrint el seu ventre, la seva llengua fent-li petites llepades al fré de la fava, li ven el desig de contentar-la altra vegada. Contentar-la amb la necessitat de contemplar altra vegada i tornar acariciar el seu obsessionant i miraculós entrecames. Li demana de posar-se de genollons. Enfila el seu cap entre les seves cuixes i ella acosta el seu sex al seus llavis assedegats. Sent el dolç fregadís de la llengua que se fa més ràpid i més apretat desencadenant al final un paroxisme orgàsmic descomunal.

Les forçes esgotades s’estira de boca per damunt, les cames esbatanades oferint el caliu del seu ventre. El seu home la cobreix amb el seu cos pesuc i per última vegada la penetra tendrement amb el seu carall més que tibat. Els seus gemecs menuts i fràgils, la seva má lleugera i serena acariciant el seu cony negat desperten inesperadament un orgasm refinat i total.

La seva mirada amorosa l’emplena de felicitat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer