Amor tòxic (infidelitat)

Un relat de: Bonhomia

-Ja t'he dit que no. La relació que vam tenir va ser una merda. I el Gabriel es mereix molt més que no pas tu. No em toquis!
-Però si ho vam fer ahir...
-I jo no volia.
-Si que volies. Vas començar tu.
-A mi m'agrada el sexe. Com a qualsevol altre dona. Però no em deixo utilitzar.
-I el Gabriel no t'utilitza? Jo crec que si.
-Com?
-Doncs que encara que visqueu junts, segur que ell no és del tot sincer amb tu.
-El Gabriel no es tira a ningú més.
-No em refereixo a això.
-Doncs no t'entenc.
-El que vull dir jo és que simula un amor per tu i no té sentiments. Vaja, que no és gaire humà.
-Però què dius! Jo em sento culpable i em vols fer sentir bé per aprofitar-te de mi!
-Tu i jo sabem que el Gabriel és una persona molt terca, i que no es pot intimar amb ell. Cèlia: és una relació amb un mal futur.
La Cèlia va agafar i se'n va anar de casa d'en Quim. Abans d'engegar el cotxe es va prendre un valium i va posar la ràdio.
-...el món de la parella comporta cada dia més problemàtica social. És un carreró sense sortida. Els pares cada vegada es preocupen menys pels fills. Segons les estadístiques, un cinquanta per cent aproximadament de les parelles són víctimes de l'infidelitat...


Comentaris

  • Víctimes[Ofensiu]
    Unaquimera | 15-12-2006 | Valoració: 10

    Un relat rodó que des del començament fins a la fi presenta a l'amor i a les persones que formen una parella com a víctimes de la infidelitat, de la toxicitat que enverina la relació a dos i la identitat personal de cadascú.

    El diàleg dels personatges és com un anar i venir d'un món interior a un altre amb fràgils ponts de comunicació... realment, sempre és difícil compartir, comunicar, arribar a l'altre, construir comuns i reparar el desgast que ocasiona el temps i el dia a dia: això és la vida!

    Bon retrat d'una situació qualsevol, sense grans situacions especials, més aviat reflex de la quotidianitat.

    Aquí tens una abraçada qualificada per les estadístiques com a ben grossa,
    Unaquimera

  • Hola Sergi,[Ofensiu]
    Naiade | 14-12-2006 | Valoració: 10


    Si que n'és de tòxic el teu relat Ho he tingut que llegir més d'una vegada.
    Un bon embolic, però ben trobat.
    Espero que la Cèlia no ho faci gaire sovint això de prendre un valium i desprès a conduir. En quant a l'estadística del cinquantè per cent, vols dir que es possible tanta quantitat? si es cert, no m'esperava que arribes a tant.
    Em sap molt de greu lo de la punyalada, i del cor trencat i tirat per terra. Crec que devem tenir una mena de transmissió mental, perquè no es la primera vegada que passa oi? Ja m'ho diuen que tinc un sisè sentit.
    Desitjo que se't passi aviat aquest mal moment, es el preu que tenim que pagar els massa sensibles, però si busques positivament, trobaràs altres compensacions.
    Espero rebrà aviat noticies teves.
    Un peto.

    Montserrat

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513944 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.