Amor prohibit

Un relat de: inah

De nit, miro per la finestra i, en veure el cel estrellat, recordo el primer petó que em vares donar, l'aire corria suaument entre els nostres cossos.
Encara, quan intento tancar els ulls i dormir, sento la teva presencia entrar per la porta en silenci profund, acostar-se al meu llit, acariciar la meva cara suaument, i esperar que jo et miri amb ulls brillants i t'expliqui què sentia en veure't, mentre et busco el bon vent em diu tranquil·la, tu m'estàs esperant.
Espero rebre els teus petons, espero que em facis teva com tantes nits, amagats a la meva habitació, però tan sols puc tenir-te perquè oloro cada nit, abans de tancar els ulls, mentre els meus ulls deixen córrer una llàgrima galtes avall, aquella vella camisa que em vares deixar amb un petó abans de l'últim adeu, el bon vent m'acaricia suaument i xiuxiueja que no plori, tu no vols veure vessar una sola llàgrima pel nostre amor, tu m'estàs esperant.
Recordo aquell dia en què un vent se t'endugué, un mal vent, tu vas marxar per protegir allò que era a punt de desaparèixer, Encara era ben present la teva veu i la teva olor dins la meva habitació, l'últim petó i carícia encara fregaven la meva pell, la mare entrà plorosa a l'habitació, males noticies portava, les llàgrimes li brollaven sense parar dels ulls, mentre m'abraçava i entre plors intentava dir-me que tu te n'havies anat definitivament amb el cruel vent.
D'això ja en fa un temps, però cada dia la teva pèrdua em fa sentir més dèbil i vull tornar a sentir les teves mans sobre el meu cos, els teus llavis sobre els meus i vull que em tornis a fer teva, aquesta nit he decidit que em deixaré endur per un mal vent que em per mi serà el millor, em tornarà al teu costat per poder continuar el nostre amor prohibit.

La mare es llevà d'un sobresalt, un fort crit l'havia espantat, corregué cap al paller, trobà la seva bella filla nua penjada del travesser jeia a terra, just sota seu, una nota que deia "Torno al seu costat" tapada per la vella camisa del seu germà gran.
Recordava el dia en que pregà al seu fill que marxés a fer fortuna intentant parar aquell amor que corria per la sang dels seus joves fills, un amor prohibit que havia de parar, però ell saltà del pont en sortir de casa, i ella es penjà just un any desprès, en plors i llàgrimes volgué no haver fet fugir aquell amor tendre de casa seva perquè tant sols aconseguí substituir-lo per les llàgrimes salades i solitud.

Comentaris

  • Inukis | 21-04-2007

    Prohibit, tot el que és prohibit, és el que més es desitja.
    Bo

  • Què vols que et digui,,,[Ofensiu]
    pellpintada | 28-03-2007

    Que el desenllaç ja s'intuïa des del començament. Ja que t'interessen els amors prohibits, et comentaré el que una científica em va explicar: La naturalesa, per evitar això que en diem l'incest, genera entre germans reaccions químiques de rebuig. Jo personalment ho tinc comprovat, que no m'agraden gens ni mica les olors de les meves germanes. Però, com sempre, l'ésser humà va a la seva, i s'enten -tenim l'exemple de Neró o de Calígula- que entre germans hi pugui haver-hi quelcom més. Com diu la dita catalana: Com més cosins, més endins.

l´Autor

Foto de perfil de inah

inah

7 Relats

6 Comentaris

6789 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00