Amor platònic, Amor impossible, Amor Irrealitzable.

Un relat de: kispar fidu

ELLA... Si, Ella... Sé que és ella... definitivament: ELLA.

Ella és qui em fa somiar constantment...

Sé que és ella, perquè no me la puc treure del cap, no puc deixar de pensar en ella, els 86.400 instants del dia forma part de mi, de la meva vida...
No puc deixar de pensar en els moments que, per petits que siguin, he passat al seu costat i he pogut gaudir de la seva persona... una persona meravellosa i digna de conèixer... una bellíssima persona, de les millors que he conegut i conec. Una persona meravellosa, que tot i que no s'ho cregui, és realment fantàstica i única.

Una persona que m'estimo tant, que de vegades penso que seria capaç de fer qualsevol cosa per ella... Una persona que m'ha ensenyat un munt de coses, i m'ha ofert molts moments inoblidables al seu costat. Que m'ha dibuixat somriures. Que m'ha fet sentir sensacions tendres que m'han aturat l'ànima per instants...

Una magnífica persona amb la que tinc una molt bona amistat, una amistat que he viscut amb poques altres persones, una amistat "intensa" i "sincera".
Amb una persona que sempre m'ha dit el que pensa sense amagar-se'n i sense intenció de voler dissimular res.

M'agradaria dir-li el que sento. M'agradaria poder ser-li del tot sincera i sincerar-me així amb mi mateixa també. Ho he intentat molts cops. M'ho he proposat molts dies i moltes nits. Hi he donat moltes voltes: al llit, amb el coixí, durant el trajecte amb tren, mentre sentia les explicacions dels mestres de fons... però mai he pogut fer el pas... No puc, em resulta impossible. I a més, sabent quasi del tot segur, que ella m'estima d'una altra manera... sabent del cert, que mai canviarà la seva manera de veure'm... que sempre serà un "amor" impossible, irrealitzable...
I amb la por, de no saber quina serà la seva reacció... això és el que em fa més por... dubtar de com respondria... tenir por de que es construís una barrera entre la nostra amistat, que es tanqués una porta... una d'aquelles portes que no es tornen a obrir mai... o que si ho fan, ho fan sempre amb precaució... sense tornar-se a obrir del tot...

Però tampoc puc viure en una mentida... no puc enganyar-me, ni enganyar-la.
Quan la tinc allà davant, mirant-me amb els seus ulls, amb aquella mirada que sembla que tingui tantes coses per explicar, aquella mirada que em desfà per dintre... quan la tinc allà, sóc incapaç de dir-li... intento esborrar aquest pensament de dins meu, i gaudir simplement d'una bona amistat. Però sempre acaba ressortint aquest sentiment.

No voldria perdre-la per res del món. Però la vida dóna mil voltes, i qui sap si "despúes de un invierno malo, una mala primavera", qui sap si demà tot seguirà el seu rumb, o si el vent farà girar les veles de cada nàufrag i ens dirigirà a cadascú a diferents destins.

Sigui el que sigui, i passi el que passi, sempre serà un "amor" irrealitzable. Però sé que cada instant que he passat amb ella quedarà gravat en la meva memòria i el recordaré amb un somriure.
Espero poder compartir molts instants més amb tu, encara que potser mai arribis a saber el que sento, i sobretot espero, que si algun dia sóc capaç de dir-t'ho o ho descobreixes, no pensis que tot el que hem viscut ha estat una mentida. No pensis que t'he estat enganyant o que no he sigut sincera amb tu... sinó, que pensa, que per por, no he sigut capaç de dir-te'n res... que me n'he mort de ganes molts cops... però tots coneixem la por, oi? Que us en puc explicar...

Simplement puc dir-te que t'estimo; com a persona, com a amiga, com a companya i de totes les maneres que es pot estimar a algú. Que t'aprecio un munt, i que m'encantaria ser capaç d'expressar-te el que sento, de veritat.

Passi el que passi, no canviïs mai, no deixis que la teva llum s'apagui.

Comentaris

  • Uauu![Ofensiu]
    Sareta_16 | 29-04-2005 | Valoració: 10

    Qui no té un amor platònic?Ains m'ha agradat molt el teu relat perquè m'he sentit identificada, bueno suposu que tothom que té un amor platònic se sent així..
    Jo de totes formes el meu amor platònic no el cunec...U_u tinc penjada un relat que vaiug fer, és l'últim que he penjat... per quan tinguis temps pq és llarg..xD
    I res que nosé tu ho deus passar més malament ja que la tens aprop i la coneixes i és molt més difícil, la veus aprop però a la vegada tan lluny...
    aquesta maleïda por que t'invaeix a fer algo malament, a cagarla, nose ens passa a tots..
    Has escoltat la cançó de por dels pets?;) Te la recomano!^^
    I no gaire cosa més, tan sols dir-te que segur que ella et té un apreci enorme i t'estimarà un munt..
    Sempre et quedarà l'amistad.. ;)
    Ànims maquísima!

  • Felicitats i anim!![Ofensiu]
    Gikuj | 07-04-2005 | Valoració: 9

    Felicitats pel relat que es molt bó i anim.
    Jo vaig fer el mateix que tu i tampoc va poguer ser.Al principi costa de portar peró ja veuras com es supera.Anim!!!Que com diu la tipica frase hi ha molts peixos al mar!!!

  • ja ho saps.. totalment identificada![Ofensiu]
    Georgina | 06-04-2005 | Valoració: 10

    Acabo de veure el teu comentari (gràcies..) i bé he vingut a llegir-te, fins que he trobat aquest... Bé, no se què dir perque estic totalment d'acord amb tot el que dius, i ho entenc perfectament (són bastan semblants..així que ja saps que m'hi sento molt identificada, i que al llegirlo doncs ma fet pensar moltissim amb ella, i amb tot el que em passa...) així que millor que no comenci a dir tonteries i deixi de comentar..
    Que vaigi tot molt be!petons!
    PD: potser algun dia faig com tu i li deixo llegir el text.. (tot i ke no crek..XD!)

  • Merci! (Gorwilya)[Ofensiu]
    kispar fidu | 03-03-2005

    Si, te'ns tota la raó, és molt millor que ho sàpiga per mi i no que se n'adoni per altres fonts. La veritat és que ara ja ho sap. Si! Vaig fer exactament el que tu has dit en aquest comentari... va llegir el relat. De fet, el vaig escriure amb aquest mateix objectiu, perquè ella el llegís, i així potser se'n donava compte. I així va ser.
    També tens raó en el que si és una amiga de veritat no em deixarà de cantó, i no ho ha fet pas. Al contrari, que m'ha dit clarament que no vol que res canviï, no vol que la nostra amistat variï per res, i això em va ajudar força. Tot i que encara no ho porto del tot bé, però de mica en mica!

    És ben cert, que no hem de tenir por a expressar els nostres sentiments... però jo sempre n'he tingut força... (defecte de fabricació... jejeje)

    Merci pels comentaris!

  • Bones!![Ofensiu]
    Gorwilya | 03-03-2005 | Valoració: 9

    He llegit el teu relat i estic d'acord amb tot el què et diu la Il:luin...
    Un dia o altre totes les coses s'acaben sabent, i és millor que ella ho sàpiga per tu. Si no tens prou valor per dir-li a la cara, sempre li pots passar aquest relat i a veure si veu que és ella. Llegint això m'has recordat a la Il·luin, que ja t'ha dit que està en la mateixa situació. I com li vaig dir en ella, si ella és una amiga de veritat ho entendrà i no marxarà del teu costat. No t'ha de fer por expressar els teus sentiments...

    Refelxiona sobre el tema, i segur que el que decideixis fer serà la solució encertada... ;)

    Una abraçada i petons!!

    Gorwilya

Valoració mitja: 9.4

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

210862 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo