Amor, fas fastic.

Un relat de: deATh_quEeN

Amor, que es exactament l'amor? Sentiment que mai no vulguis sentir, producte amb efectes secundaris no especificats al fullet, un engany del que poder no sortiras viu.
M'endinso inconsientment en un sentiment familiar del que, com sempre, sortire mal parada. A vegades qui mes t'estimes es el menys indicat per tu, tens que apendre a triar que et conve i qui no, i jo aixo no ho se fer. Perque em torna a enviar el sentiment de falsa feliçitat? De felicitat sense saber perque, de estupida feliçitat de saber que ara algu mestima pero sense saber que despres aquest algu que m'estima em traicionarà i aquest cop no podré soportar més, i potser em margino, i potser em torno puta, i si em motivo, potser em mataré. Però esque m'encanta aquest somni del que vivim els enamorats i que no en volem desperat mai,.amb tu m'allunyava de la realitat i volava amiunt cap un lloc preciós i inexistent pero de cop un dia va desapareixer, casualment, el mateix dia que vas deixar d'estimarme.
Amor, perquè ho fas aixo? Enamores traiciones i oblides…. Als enamorats: ¿Felicitats?

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • l'amor no ho és tot[Ofensiu]
    Tiamat | 11-01-2005

    és important, sí, però no ho és tot, o si més no, penso que no has de deixar que ho sigui absolutament tot, perquè llavors et perds tota la resta.

    au, anima't!

    Tiamat

l´Autor

deATh_quEeN

2 Relats

7 Comentaris

3832 Lectures

Valoració de l'autor: 8.50

Últims relats de l'autor