Amor etern

Un relat de: Victre
Arriba cada dia a l'hora de dinar, i entra al menjador de la residència amb aquell caminar de dona que n'ha vist de tots colors.
Posa el pitet al seu marit, i li comença a donar el puré que, curiosament, sempre té el mateix gust però diferent color.

L'auxil·liar de geriatria se la mira cada dia, i pensa que aquella dona vella i grassa, és l'única acompanyant que no ha faltat cap dia en els cinc anys que fa que treballa allà.

L'auxil·liar de geriatria creu que s'ha hagut d'estimar molt aquesta parella. I quan la dona marxa, sempre a la mateixa hora, a l'home se li escapa una llàgrima d'aquells ulls que, per culpa de la demència, ja no entenen el que veuen. I aquella llàgrima la utilitza l'auxil·liar de geriatria per convèncer-se que ell encara està a temps de trobar la dona que el tracti amb tant d'amor.

El que no sap l'auxil·liar, és que la demència del senyor és secundària a l'alcoholisme que ha patit des de que es van casar. Tampoc ni s'imagina la de pallisses que ha rebut la dona quan ell arribava, de nit, intoxicat a casa. Ni tot l'infern que venia després.

El que no sap l'auxill·liar, és que cada dia just abans de marxar, la dona vella i grassa, treu d'amagat una xinxeta que porta a la butxaca, i sense que ningú la vegi, la clava amb tota la ràbia que té acumulada dintre seu, al cuir cabellut del fill de puta del seu marit (com que encara té molt cabell, no li deixa marca). I que aquesta és l'explicació de la llàgrima de l'home, i de la cara de felicitat que fa la dona cada dia quan se'n va.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Victre | 24-06-2017

    Moltes gràcies pels comentaris!

  • Venjança punyent[Ofensiu]
    kefas | 19-06-2017

    La xinxepuntura al servei d'una nova modalitat de venjança, servida freda tal com assenyalen les bones pràctiques venjatives.

  • Osti...[Ofensiu]
    Montseblanc | 16-06-2017

    Quin relat fet de mala llet!!!!
    (tret de la xinxeta, tot el demés era moooolt real, molt)

  • Gir inesperat[Ofensiu]
    SrGarcia | 15-06-2017

    Un gir inesperat. Molt bon relat.

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

95989 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.