Amor d’estiu

Un relat de: Imma Cauhé

Es van conèixer en un càmping a les rodalies de Roma, des del primer moment la atracció va ser mútua i seguida de desig, d’aquell desig que sols es té en els anys joves.
En la ciutat romana on les runes i l’aire està impregnat de les orgies dels temps passats, es varen deixar portar per l’aura de les antigues gresques romanes. Aquells dies tot va ser passió i sexualitat.
El viatge el continuaren per indrets fabulosos com Florència, on es creien prínceps d’aquells palaus i amos d’aquells edificis de marbre verdosos, rosats i blancs de conte de fades; van seguir per la romàntica Venècia tot navegant pels seus romàntics canals i deixant-se gronxar abraçats a l’hora que el gondoler els cantava barcaroles romàntiques.
Aquell viatge a plena efervescència de la joventut va ser crucial i a l’arribar a casa tot havia canviat, aquella vivència no sols va ser un amor d’estiu.

Comentaris

  • Eterns[Ofensiu]
    Somiadora sense somnis | 18-02-2015 | Valoració: 10

    Roma, la ciutat eterna, els seus racons amaguen històries que mai sabrem i és fascinant poder formar part d'elles i crear-ne de noves. M'ha agradat molt la intensitat dels moments que descrius!

  • Lluna de matrimoni[Ofensiu]
    Bonhomia | 16-02-2015

    Les llunes de mel no han d'ésser amargues, és clar, però quan es torna tot canvia: per exemple, la paròdia dels colors acolorits de somni i el color tòpic de començar a intentar gaudir del matrimoni.

  • Gran inici[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 14-02-2015 | Valoració: 10

    Aquesta parella han iniciat una relació d'una forma meravellosa, visitant la gran Itàlia. Ho recordaran tota la vida. No serà un amor qualsevol, no; els bons inicis tenen un plus d'enriquiment. M'ha agradat molt tornar a Itàlia. Una abraçada.

    Aleix

  • Amor d'estiu i altres estacions[Ofensiu]
    SenyorTu | 12-02-2015

    Gairebé idealitzes els amors d’estiu, Imma. I és que el que expliques va tenir lloc en uns escenaris, com tu dius, fabulosos. Però els que van tenir lloc a les festes majors dels pobles tampoc no es van quedar curts, eh! I com aquest que va néixer a Roma, també n’hi va haver d’altres que van esdevenir més que només un amor d’estiu. Has reflectit molt bé l’efervescència de la joventut i la manera de tancar el relat li dóna sentit literari.

l´Autor

Foto de perfil de Imma Cauhé

Imma Cauhé

36 Relats

93 Comentaris

27266 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Mestre i Psicòloga.
Sempre havia estat la filla de... la germana de... he hagut de aferrar-me a la meva identitat, construir-me el meu jo.
Sóc diversa, activa i entusiasta. Sé que no pinto massa bé, que no escric massa bé, però he decidit que aquesta sóc jo i m'agrada que ho sàpiga la gent que vulgui coneixem.
M'agrada viatjar, llegir, escriure, pintar, estar i xerrar amb els amics, i fins i tot tenir un hort, i la informàtica, aquí alguns dels meus blogs.

http://imma-concepcion.blogspot.com.es/ varis
http://immacauhe1.blogspot.com.es/ pensaments i vivències
http://imma-cauhe.blogspot.com.es/ hort