Amor de mare

Un relat de: EliesVF
El sol l’escalfava i li produïa una sensació de benestar absoluta. Sentia els crits juganers de la nena d’any i mig al voltant de la piscina. Gràcies a la política del fill únic i a un bon feix de bitllets, havia aconseguit portar-la de la Xina i convertir-se en mare de manera fàcil, sense haver de mantenir feixugues relacions sexuals. Activitat física que, com totes, li desagradava profundament.

El plaer era total. Allà estirada, sense moure ni un múscul, tenia la ment completament en blanc. Soles a tota la zona comunitària, tan sols els xiscles i les corredisses de la nena trencaven la monotonia del silenci.

De cop i volta, les rialles es van deixar de sentir. Simultàniament, un gran xof! Durant un fugaç instant, potser dècimes de segon, li va passar pel cap alçar-se. El cos no li va respondre. Quina mandra! S’hi estava tan bé en aquella posició!

Al capdavall, amb una nova inversió econòmica es podria fer venir una altra xineta.

O potser dues.

Comentaris

  • Uf! què fort!![Ofensiu]
    Atlantis | 04-01-2013

    M'ha deixat un malestar a dins!!! Per mi si commou és un bon relat.

    Bon començament d'any

  • que bèstia![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 03-01-2013 | Valoració: 10

    Magnífic, brutal! Un relat curt, intens i brillant que ens parla d'una mandra malaltissa. Humor negre, reflexió negra, massa actual i masa cru per aquelles mares que han pres la decisió d'adoptar. Amargor de llimona. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de EliesVF

EliesVF

16 Relats

88 Comentaris

23896 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Professor de matemàtiques.
Tinc diversos relats publicats a "La lluna en un cove", editorial independent del País Valencià.
Dos dels meus relats van estar nominats als Premis Ictineu 2011 al millor conte en català de fantasia i ciència ficció. (Blanc sobre negre i Laia Deu). Laia Deu va ser finalista.
Guanyador del premi al millor microrelat de terror dins el certamen emmarcat en el festival TerrorMolins 2017.