Amistat o Amor?

Un relat de: Somriure tendre
Què ens està passant?
Entra ella i jo, tot va començar com una simple amistat, dos amics que s'ajudaven a superar problemes de tot tipus. Però aquesta gran confiança i gratitud de l'un cap a l'altre ens dur a superar altres barreres. Ella te al·lot, jo no.
Però fa uns mesos tot va canviar... Jo vaig donar la passa de dir-li que era molt especial per mi. Ella em contestà amb un missatge i amb actes demostrant-me que jo era igual d'especial. D'ençà aquest dia res a tornat a ser el mateix, estam el màxim temps que podem junts, la manera que ens miram no és la mateixa, ens estimam molt, ens tonteam l'un a l'altre, i jo no sabria que fer sense ella, i ella tampoc sabria que fer sense mi. Quin nom te tot això? Encara és amistat?
Les gelosies entre l'un i l'altre són existents, tot i que jo quasi mai li faci notar. Estic enamorat del seu somriure i de les seves mans.
Se que ella només pot sentir amistat, hem parlat vàries vegades d'aquest tema, però darrerament ho dubta molt, i jo tenc por a deixar d'estar així, em sento tan feliç...les seves mirades em captiven.
No se que podria ser, jo també tenc por a que m'agradi, i enamorar-me d'ella. Pens que ella no faria això mai.. però alguna cosa hem diu que un sentiment comú tenim, i no és tan sols amistat.

Comentaris

  • Identificada[Ofensiu]
    missatger | 20-01-2011

    Temps enrrera vaig deixar escapar un amic com aquest. Ara se que va ser un error dubtar de si era realment amor. No deixis passar mai cap oportunitat. Sort!

  • Ufff![Ofensiu]
    Hester | 20-01-2011

    Hi penso sovint en aquesta frontera tan especial entre amistat i amor. De cop i volta, sense saber el perquè, ens trobem amb un peu a cada costat sense saber com actuar...
    Gran tema!
    Gràcies pel teu relat. M'ha encantat llegir-lo!

  • Sempre | 06-01-2011

    Em sento molt identificada amb el teu relat.
    M'ha agradat molt!
    Et seguiré llegint.

l´Autor

Foto de perfil de Somriure tendre

Somriure tendre

1 Relats

4 Comentaris

1313 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor