Amb les llargues posades

Un relat de: Tanganika
Quan li veié els pits, poc generosos, amb la cara mostrava que no tirava coets, l'home. Sorprenentment, els mugrons d'ella, erectes partint del centre de l'aurèola, s'allargaven uns vint centímetres, que ell corroborà amb la precisió ajudaire d'un regle mesurador d'urgència/emergència. La dona, com a resposta, rigué desacomplexadament, desinhibidament. Ell encara s'abocà amb més ganes a llepar-los i xuclar-los i quasi s'engargussa.
Quan ella, al seu torn, li palpà els baixos sota els pantalons de xandall...hi trobà...poca cosa...però que no li feia nosa que fos així, no la decebia pas: intuïa que ell sabia manejar el múscul sexual amb mestria i que la deixaria extasiada.
I sí, sí. Van gaudir desmesuradament (aquí no hi calgué l'aparell d'urgència-emergència). Van protagonitzar una tirallonga de clímax, amb les llargues de les petites i la curta de domini suprem.

Qui no en sap és que no vol. Després els sexpsicòlegs s'omplen el butxacam de sentiments de sexbaixaestima...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132279 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).