amb la cara de plaer

Un relat de: Somiatruites
Després d'allò, res. Ni una senyal més durant mesos. Ella havia passat una època difícil després d'allò, se sentia culpable, però no se n'arrepentia. Com a mínim li va poder veure la cara i no creia que ell volgués anar més enllà ni extorsionar-la. Fins i tot, que fes públiques les imatges l'excitava de tant en tant. Li agradava passar pel costat dels homes i sentir com la miraven i s'excitaven amb la seva olor i cos. Així que pensar que homes desconeguts es masturbessin amb les seves fotos li agradava d'allò més. Mai, però, havia penjat ni enviat fotografies excepte alguna al seu nòvio i les vuit del joc del noi.

Ell, en canvi, després de la sessió personal de la biblioteca, s'havia donat per satisfet i havia seguit amb la seva vida. Alguna amiga, una desconeguda d'un bar que el va agafar i se'l va emportar al lavabo sense dir res, l'anglesa de les vacances de cara angelical i ànima de dimoni, i el trio amb el seu amic i la seva nòvia borratxos perduts, i alguna cosa esporàdica més...

Ella, cada vegada que ho feia amb el seu nòvio, follava salvatgement, com mai. Rememorava intensament la masturbació d'aquell dia i aquell petó casi fred del comiat i això la feia clavar-se el membre del noi més endins, més fort. Per sorpresa del xicot, ella havia demanat de fer-se fotos i gravar algun video mentre estaven per feina i ell, de bon grat, havia acceptat i fins i tot s'havia comprat una càmera millor.

Les fotos, romangueren en carpetes amagades d'ordinadors personals, sense massa més cas que quan el nòvio les obria per masturbar-se. Ella, en canvi, cada dia més assedegada, les guardava amb una mescla d'excitació i penediment. Finalment, un dia, ho va fer. Va obrir el correu i va adjuntar una de les fotografia i li va enviar. Ell, en veure qui era el remitent del correu, va asseure's amb nerviosisme a la cadira. "Fa temps que encara hi penso, no he tingut un orgasme com aquell mai més", deia el missatge. Una foto seva on li feia una fel·lació de campionat al seu nòvio mentre mirava cap a la càmera amb aquells ulls encesos i tendres alhora.

Immediatament, el cor li va fer un salt i la titola se li va posar com un ferro roent. Eren les 5 de la matinada, tornava de casa d'una de les seves amigues però això no va ser impediment per fer-se una palla d'aquelles que queden a la memòria, per com de poc va durar i com de plaent va ser. Exhaust i atabalat aquella nit no va poder dormir. Aquella noia li agradava, certament. No havia intentat res durant aquells mesos perquè sabia que tenia parella i les coses no li havien anat gens malament, a ell. Però ara era ella qui donava el següent pas, així que tenia via lliure, un autopista de possibilitats s'obria en la seva imaginació...

L'endemà li va demanar més fotos; ella n'hi enviava cada dia, sense excepció. Fotos d'ella sexys només, cardant amb el nòvio, exhibicionistes en llocs públics, dedicades directament per a ell, algunes peticions que alguna vegada rebia... Les que més li agradaven eren les que ella sortia amb cara de plaer mentre el nòvio la follava encès o ella li feia una mamada àvida amb la imatge del noi a la ment. A canvi, ella no demanava res, simplement missatges d'aprovació i algun comentari sec "molt bé, segueix així". A ella l'excitava d'una manera brutal que ell fos tant distant i autoritari, i havia pensat, ja més d'una vegada, que aquest rol sumís la portaria a fer coses que mai abans hagués pensat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Somiatruites

2 Relats

0 Comentaris

1129 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00