AMB COR D' INFANT

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Avui que es cap d’any vull formular un desig. Molta pau benestar i salut per la gent del mon. Que l’any que comencem sigui molt millor que el que acabem, aquest es el meu somni d’auguri.

Jo que tota la meva vida m’han estat dient. No creixeràs mai!!!. Es que jo com Peter Pan, no vull pas créixer. Per això amb cor de nen desitjo el millor per totes les persones de la Terra.

Sempre que sento dir, ets com un nen, penso que estic fent el correcta. Gaudeixo molt sent com un infant. Per mi els infants es el millor del mon, com aigua fresca o un vent gelat en dia calorós.

En realitat sentir-se com un infant per mi no vol dir deixar de ser adult. Es en certs moments deixar-se portar per la capacitat de il•lusionar-nos i ser espontanis com ells. No dic sempre, en certs instants.

Segons he llegit, en algun lloc del mon hi ha una font, la font de la eterna joventut. Més per mi buscar en un trago d’aigua la joventut perduda ,es com volgué emmascarar amb cosmètics per fora de un mateix. En canvi decidir ser nen, neix en el nostre sí interior, en el fons del nostre cor.

Si continuem sàpiguen riure ,algunes vegades de nosaltres mateixos, serem con nens, ells riuen fàcilment. La fantasia no ens ha de abandonar mai, que seria un mon sense una mica de màgia
També hem d’aprendre a tenir confiança en el futur, esperar que el dema sigui millor que el avui. . I acceptar de la millor forma possible les coses dolentes ,mirant si es possible el canto positiu. De les coses dolentes es treuen grans ensenyances.

En fi plego, es l’últim escrit del any i nomes vull dir això:

Que tinguem molta sort en l’any que comença . I que el esperit de nen no marxi mai del nostre interior. I els que passen penes una abraçada de cor . Si no ens acompanya la salut desitjo que surti una medecina que ens pugui guarir o mitigar el sofriment.. I que la pau regni de una vegada per totes, al nostre mon.

Comentaris

  • Ben dit Montserrat[Ofensiu]
    Josep Llop Llop | 16-01-2017 | Valoració: 9

    Ben dit Montserrat. Sempre si podem amb el cor tendre d un infant i ls serenor del fer-se gran. Jo que he sigut mestre i he gaudit dels nens, se que moltes vegades es l'adult el que s'ha desprogramat. Ells saben riure i jugar. Sovint viuen un present ben com cal.

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 11-01-2017 | Valoració: 10

    Ens manca molt actualment aquest esperit

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323866 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.