Amants passatgers, per fi

Un relat de: CatifaV
Qui ho diria que després d'aquests dos convulsos anys, de distàncies i mascaretes, tornés a tenir aquella sensació.

Era al mig de la plaça del meu poble deixant-me endur per l'ensordidor so de la música i les bones vibres que aquell grup sempre transmetia. Saltava, ballava. Surava.

És veritat que tornar a estar dret en un concert et feia gaudir més de l'espectacle, però he de confessar que el que més enyorava era el contacte amb les persones. Els xocs, aparentment, fruits de l'atzar amb els altres joves, les mirades plenes de tensió que intercanvio amb els meus amants momentanis.

Estic segur que m'entendreu si us parlo d'una persona, aquella que vesteix la roba indicada la que es deixa endur indiferentment de les mirades de la gent, la que desprèn olor de ratafia del seu alè. Allà la tenia, era a dos pams de mi, mirant-me fixament.

Tot just va acabar el concert, em fa fer un gest inequívoc demanant-me que l'acompanyes. Un cop enretirats de tota la mà de gent exhausta i exaltada em va demanar si en tenia ganes de més. Vaig assentir.

Érem a la plaça del costat, saltant en mig d'un tema d'un grup completament desconegut. Aïllats de qualsevol altra sensació. Els dos i la música.

A la resta del concert se li va afegir la festa dels petons i de l'excitació, clarament cada cop més latent, cada cop més i més profund.

I allà hi érem els dos, en un carreró del nostre poble. Obscur i remot. Desitjant-nos profundament i tocant-nos intensament: el coll... els pits... la panxa... el sexe...

Tot de sobte, l'olor de pólvora cremada va interrompre el nostre intercanvi de carícies i fluids. Era l'hora de seguir, continuava la nit. Començava el correfoc.

Comentaris

  • Infinites gràcies! [Ofensiu]
    CatifaV | 01-11-2020

    Efectivament unicorn_blanc_del_bosc, el relat tracta d'enfocar aquells magnífics detalls de les nits que podíem viure abans, sense cap més intenció. Deixant que el text parli per ell mateix i provoqui unes sensacions diferents a cada lector; desde la festa, la música i pasant per l'erotisme intrínsec d'aquelles nits.

    Gràcies per la teva ressenya,
    Salut

  • Em sembla magnífic, i parlo seriosament!![Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 01-11-2020 | Valoració: 10

    M'agrada molt aquest relat teu!! T'hi has lluït!!

    Has parlat de la pandèmia actual, de fer l'amor, de ser estimat, de la sensació que tens quan vas a un concert, i d'alguna que altra cosa més... Corregeix-me si ho he entès malament, CatifaV. Potser no ho he entès bé però no menteixo.

    He passat una estona entretinguda llegint-ho. Crec que no té cap moralina (no la necessita) però és un excel.lent per dir-lo així d'algunes coses significatives de la societat.

    Espero que facis més relats així de bons. T'afegiré als meus preferits.

    Salutacions!!!

l´Autor

CatifaV

5 Relats

5 Comentaris

2468 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00