Amant furtiu

Un relat de: Canela fina
_Necessito anar poc a poc avui, podràs?
Quan em desitges sempre tens aquest neguit que no et deixa entretenir en els detalls, m’agrada veure’t així d’excitat sempre que tenim trobades furtives, però avui necessito un altre ritme.
_Podràs anar poc a poc?
Et despullo sense pressa, les sabates primer amb els mitjons, estirant el jersei surt també la samarreta, t’acaricio el pit nu.
_T’has rasurat?
M’agrada quan ho acabes de fer, t’ho deixes en el punt just, amb el pèl suau però curt. Et descordo el cinturó amb suavitat i un botó, dos, tres i sense texans, la teva cigala oprimida dins els calçotets, molls de desig. Em treus les botes, primer una després l’altra, i els mitjons, la camisa és entretinguda, massa botons per tu i me la treus pel cap a mig descordar. Samarreta de tirants, me la puges acariciant-me la cintura, m’esborrono. Descordant els pantalons ja tens tanta pressa que m’engrapes el cul entortolligant-te amb els camals i els acabes baixant amb el peu. Duc aquell tanga petit que fa conjunt amb els sostenidors de blonda, sé que t’agrada però que no resistiràs la temptació de deixar-me els pits lliures. Et treus els calçotets i em puges al coll, contra la paret, drets, me la fiques a dins de sobte. M’encanta la teva polla.
_Pots anar més poc a poc?
Et faig estirar al llit per llepar-te tot el cos, petons sota l’orella, mossegadetes als mugrons, t’acaricio les cames i allà la tinc, en la més absoluta erecció. La llepo amb delit i noto com creix i es mulla alhora, té bon gust la teva polla. Em ressegueixes les cames amb la punteta dels dits, bullo. M’agafes el cony que regalima per les vores del tanga i em masturbes sense treure’l, sento com la follia em recórrer el cos.
_Folla’m!
Sé que t’he demanat que sigui pausat però tan desig em farà parar boja. Amb la llengua reculls les cascades de sexe que degoten per les cuixes, tinc el clítoris inflat, a punt de l’orgasme. Continues llepant amb delit i m’estires els mugrons i m’agafes fort pel cul i m’hi poses el dit i gemego i em moro de plaer...
_Folla’m!
Em gires d’esquena i m’abraces fort, noto com busca el camí però no la deixes entrar. M’estàs castigant per demanar-te calma? Em prems els pits amb fermesa, mossegant-me la nuca, el cor em va a mil. M’estires els cabells vinclant-me enrere i plantofada a la galta del cul.
_En tens prou?
_Sí.
_Vols que et folli?
_Si, si!
I me la claves fins dins entremig de rius de passió gotejant entre les cames. En breu, la sacsejada de l’orgasme, brutal.
Rellisquen els cossos l’un al costat de l’altre, ens mirem esbufegant i un atac de riure es converteix en la música que acompanya el moment.
És quan el desig es converteix en plaer, és quan la calma et demana córrer.

Comentaris

  • fantàstic![Ofensiu]
    Desperado | 21-01-2018 | Valoració: 10

    M'encanta com escrius...

  • Apassionat[Ofensiu]
    Dharam | 08-06-2016 | Valoració: 9

    Un relat carregat de passió.

    La sexualitat de la dona, els plaers més íntims vistos des de l'altra banda de la nostra finestra.

l´Autor

Foto de perfil de Canela fina

Canela fina

48 Relats

291 Comentaris

58309 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sempre he tingut la necessitat d'escriure, m'allibera.
Generar emocions en l'altre em fa sentir bé, per egocentrisme possiblement o potser per altruisme, m'agrada que la gent del meu voltant se senti a gust. Ves a saber...
Per cert, penso continuar utilitzant accents diacrítics, em declaro insubmisa a la nova normativa