Alternatives als estúpids anuncis de compreses

Un relat de: Tiamat

Apreciats fabricants de productes per absorvir els raigs sanguínis menstruals de les femelles humanes,
només volia donar-los un parell d'idees per promocionar les característiques que destaquen sempre dels seus productes, a saber:
facilitat d'ús, comoditat, absorció, que no traspassi, que no faci pudor i que sigui prima.
Espero que sàpiguen apreciar les idees, i que entenguin el missatge ocult que hi ha en elles.


Alternativa 1
Un plató completament blanc, sense res. Entra una dona despullada, es fica al mig, es posa el tampó que s'està anunciant, mira la càmera i diu: veus que fàcil? I se'n va.

Alternativa 2
Imatges de dones emprenyades, que els hi agafa la plorera tonta, recargolant-se de mal de panxa, i al final la frase: ja sabem que la regla molesta molt. Com a mínim, que no et molesti la compresa.

Alternativa 3
Està plovent moltíssim. Es veu un pis deteriorat ple de goteres, i un home es dedica a posar compreses a sota les goteres. I la frase: compreses X, amb maxiabsorció (o com vulguin dir-ne).

Alternativa 4
Es veu un vampir apretant no se sap què sobre un got buit. Llavors tira el que estava apretant al terra i es veu que és una compresa rebregada. Després el vampir exclama: maleïdes compreses X, no deixen escapar ni una sola gota de sang.

Alternativa 5
Una dona es posa una compresa, llavors va fent coses i es veu un rellotge que va passant el temps. Al cap d'unes hores, va a uns lavabos públics, es treu la compresa i l'olora ben fort. Posa cara de fàstic. Se'n va del lavabo, i al del costat es veuen els peus d'una dona estirada a terra. La càmera es queda amb la imatge de la dona estirada i la frase que diu: no ho provis amb compreses que no siguin marca X. Compreses X, amb odorcontrol (o com se'n digui).

Alternativa 6
Es veu una porta de lavabo públic tancada. La porta arriba fins al terra, deixant-hi un espai molt petit. De dins el lavabo es sent una veu que diu: algú em pot deixar una compresa? I una dona li'n passa una per l'espai petit de sota la porta. Frase final: compreses X, més fines que mai.


No costa pas tant, no? Doncs que no em vinguin amb més tonteries de "hola soy tu menstruacion" i si soy o no soy chica tampax.

Comentaris

  • gràcies[Ofensiu]
    Shu Hua | 29-09-2004 | Valoració: 10

    Tu i la Ximxim heu parlat clar sobre aquest tema, encara tan tabú. No fa gaire uns amics em van dir: fas mala cara, estàs constipada? i jo dic: no, tinc la regla. Bufa! com es van posar. O sigui, puc tenir mal de queixal, però no mal de regla. Si més dones parléssim clar sobre aquest assumpte, potser veuríem que molts més homes que no ens pensem ens entenen. i als que no, hem de ser nosaltres les que els hi fem entendre.
    Com a treball literari, m'ha agradat l'humor, tot i que el principi em feia pensar que seria més còmic. Però entenc molt rebé que aquest és un tema molt sentit i no estas per fer-hi massa bromes.
    una abraçada
    glòria

  • wowooooo!!!! un altre!!![Ofensiu]
    AnNna | 27-09-2004

    aqi las clavat!!!! ets la millor!!! m'encantaaaa!!!! tens unes idees de paranoyes... po q a sobre qden wapes i tot!!! els anuncis d compreses.... son un xou!!! i alla: tengo la regla, y me siento feliz.... i penses: "vols dir q la tens?" o "segur q no t ve tant forta com a mi" xDD!!
    po io ls tanga girls les trobo mones!!!! me demanat el tanga i tot!!! jajajaja!!!!
    bé... q man agradat moltissim les alternatives.... potser am algun tindrien prolemes x trobar actriu... po vaya! xDD!!!
    inga mols petons!

  • Tant de bo et fessin cas![Ofensiu]
    ximxim | 27-09-2004 | Valoració: 9

    Molt bo! La veritat és que els anúncis de compreses són un càstig... els veus quan tens la regla i t'acaben d'amargar el dia!
    Em sembla que moltes compraríem compreses amb més ganes a una marca que ho enfoqués amb més d'humor... prou de dones vestides de vermell, tanga girls, i "a qué huelen las nubes?"! A seguir escrivint!
    Una abraçada

    Mercè

  • com la claves...[Ofensiu]
    FRAN's | 19-09-2004 | Valoració: 10

    tens rao d dir ke els anuncis son unes grans tonteries (algun plubicista deu fumar algo caducat, fijo).
    tambe cal dir que les teves alternatives no stan gens malament (magradat la del vampir...)

    scrius molt be, noia

    FRAN's

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

679786 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.