Alta societat

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella

Prost i Thute, els fills de Legrand Pute, un reconegut comerciant de la ciutat, van entrar al saló fent estralls entre els convidats que assistien a la festa que el Baró de la Mer de Pudente oferia als seus convilatans.

Ni el perfum de milers de flors, portades de les contrades més llunyanes, no podia dissipar el mal olor que desprenia l'alè dels nouvinguts que, agitant-se com energúmens no paraven de cridar: -Vive Legrand Pute!

La baronessa de Gra de Pus, cèlebre per les seves anades d'olla, reia i es desfeia en aplaudiments: -Ai que em pixo!, repetia sense parar de riure.

En aquestes, un riu groguenc començava a eixir de sota del seu vestit de disseny infame, fent via cap al centre de la sala.

L'amfitrió, el Baró de la Mer suava com un carcamal. Els ronxos de les seves aixelles, li travessaven l'esmòquing blanc i la suor li començava a regalimar cos a vall. En qüestió de segons, la suor li arribava a la cuixa, seguint el seu curs cama avall. L'home suava com un cavall després de la batalla.

Batalla!, he escrit batalla. Efectivament, això és el que va començar quan una espurna del baronívol líquid esquitxà les sabates del gran dels Legrand, en Prost.

A diferència del seu germà "la" Thute, en Prost era un vigorós mascle, que tenia l'aristocràcia ben entravessada, ben entravessada. No t'estranyi doncs que la gota de suor del Baró fes vessar el got de l'odi d'en Prost.

En sentir que la gota de la Mer esquitxava els seus baixos, en Prost ba va saltar-li a sobre i tots dos van rodolar per terra. No cal que et recordi que el terra havia estat profusament regat per la Gra de Pus, amb la qual cosa ja et pots imaginar com van quedar tots dos.

L'endemà, tots els diaris de la vila destacaven en portada: " La nit passada, gran disputa entre Legrand Pute i el Baró".

I si en vols saber més, hauràs de comprar-te el diari de la vila del Baró de la Mer de Pudente.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

92 Relats

336 Comentaris

192702 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

La meva pàgina web: miquelbohigas.com També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla