Alizeh

Un relat de: ziggy_stardust

Narra aquesta historia un dia que vaig anar a l'última clase aquella que comença a les 20 hores i es dona l'especial circumstància que aquella negra nit d'hivern el pais es trobava en el pla d'emergencia d'alerta màxima degut a uns terribles aiguats i temporals de vent.

El senyor josé manuel herrero ja ha començat la classe, els seus apunts grocs i envellits reposen a la seva taula mentre comença la tediosa i monotòna classe de literatura hispanoamericana. Com cada dimarts i dijous. Sembla que avui l'autor que seguirem és Fray Bartolome de Las Casas, capellà que se'n va anar a les amèriques i que fou un reconegut defensor dels drets dels indigenes. Aquest apassionant tema mor a les mans del senyor herrero que el converteix en una soporifera lliço que fa perdre tot l'interès pel bonas de'n fray Bartolome.
Arrossego els peus fins a l'ultima fila on m'espera la sempre fidel Alizeh. "Somos 4" em diu només m'assec al seu costat, "el viejo que se duerme y la madura cachonda. Hoy no tendremos problemas de inesperadas interrupciones..."
No entenc res. "De què parles, Alizeh, primer de tot, bona nit, has vist quin dia de gossos fa? Diu que han mort 4 persones a tot el pais i 8 continuen desaparegudes...demà juga el Barça, a la champions, a veure si no plou..."
Però L'alizeh em mira estranya, riu mostrant-me les seves dents blanquissimes. El seu cabell negre llarg i llis cau sobre les seves espatlles, cau sobre els seus pits grossos, brutals, mentre em mira rera les seves ulleres de miop. "Hoy haremos como cuando eramos niños, nos escribiremos mensajes mientras fingimos atender, pero lo haremos con el movil...¿tienes saldo?"
"Si", contesto divertit.
"Pero hay una condicion, todos los mensajes van con foto..."i em pica l'ullet, mentre s'aixeca i surt de l'aula, ha remenat el seu culas provocativament, no se pas on ha anat.
Aprofito per repassar les meves fotos del mobil, n'hi ha varies de la bonica nena Chihiro, algunes del Park guell, bastantes de la salamandra, el meu racó preferit del parc, passo moltes estones mirant-la, la salamandra, miro com li raja aigua per la boca i quan no hi ha molta gent l'acaricio i jugo a que em mengi la ma...tambe hi ha un parell de la ciutat de Barcelona i una del meu amic Oliver un dia després de jugar a futbol.
Però també hi són les del meu amic Lluis.
En Lluis és fotograf professional i necessita models fotogràfiques constantment. A part de tots els nois i noies que li envien les agències, ell disposa d'un cataleg de gent especial per als seus treballs. Combina el collage fotogràfic amb la pintura i en aquests casos les fotos que utilitza són petits detalls pornogràfics, fotos que realitza amb el seu mobil d'ultima generacio. Mai veiem les cares d'aquestes parts sexuals que pengen lliures en les seves teles. EN Lluis valora el meu gust i sovint em demana opinió d'una vulva afaitada, lleugerament elevada, acompanyada per un turgent cul rodó. O si no d'un dit dins un anus superb, arrissat per petits pels pubics. Molt sovint me les envia i jo me les guardo.
L'alizeh ja ha tornat i quan me n'adono tinc un MMS al meu mobil. Missatge multimedia, text amb foto. Reconec el numero de l'Alizeh i obro el MMS. De primer apareix un text que diu així: ¿crees que las indigenas tenian unas tetas asi? I quan obro la foto veig els pits de l'Alizeh al lavabo de dones de la Universitat, ella treu la llengua i se'ls agafa. No els havia vist mai els pits de l'alizeh, son millors del que m'havia imaginat. Com es natural pateixo una ereccio instantània.
Miro al voltant i el senyor herrero segueix impertèrrit el seu discurs monoton, l'home vell ja dorm i la senyora de primera fila pren apunts desesperadament. L'alizeh fingeix que en pren i enfonsa el seu cap entre els papers, només es gira per mirar-me amb el boli negre a la boca.
No m'ho penso dos cops i m'allibero el membre sense que l'alizeh se n'adoni. Amb el mobil intento fer una foto lateral, no puc enfocar i no se com sortira. Faig la foto i em tapo amb un jersei. La foto no esta del tot malament, li envio a l'alizeh contestant la seva pregunta:"No lo se, lo de las tetas indigenas, pero sí que tenían una polla así...", La veig notar com rep el missatge, com em mira divertida, com llegeix el MMs i ara, com obre molt la boca, em mira amb els ulls esbatanats, m'asseguro que ja ha vist la foto. Mira cap al meu entrecuix, el jersei ja no pot dissimular res, per aquest motiu me l'aixeco i queda el meu membre a la vista, l'alizeh riu i es remou al seu seient.
Rapidament, i mentre escullo la foto del dit dins de l'anus del cul rodo del meu amic Lluis, li envio un altre MMS a la meva excitada companya: "Bajate los pantalones hasta las rodillas, bajate las bragas hasta los muslos i aprieta bien las piernas". L'Alize nota la vibracio de l'aparell que li comunica un nou MMS i mentre em mira el meu membre, dur com una roca, tambe llegeix la meva ordre. EM mira i fa un oooooohhhh amb la seva cara, i acte seguit tira el cul enrera i comença a obeir-me. Un petit gest la permet alçar-se i abaixar-se els pantalons, ara apareixen unes calces negres, grans pero excitants que rodegen les seves anques pero ara ja son sobre els genolls i apreta fort amb les cames, nomes puc albirar un petit borrissol negre que s'escapa de la pressió. Amb un gest em demana que aparti la vista pero em nego. Ella riu perque enten que he captat que vol fer-se una foto, i sense deixar de mirar-me obre les cames, enfoca el seu mobil i dispara. La seva cuixa esquerra em toca la meva cama, el texa m'impedeix tocar la seva pell blanca i rosada. Torna a tancar les cames pero ara es veu mes borrisol que abans. Aixo encara m'endureix mes.
Rebo el MMS de la seva vulva oberta i ben pentinada. El borrisol nomes cobreix la part pubica i al voltant del seu sexe s'endevinen els plecs depilats. "METEME LA cruz de fray bartolome".
Obro els ulls com taronges quan del seu estoix apareix una creu de latex acondicionada per a penetracions vaginals. Me la deixa sobre les cuixes i, mentre s'obre de cames, m'acaricia la verga per sobre el jersei. Amb les cames obertes centra la seva mirada en el senyor herreros i espera amatent.
No m'atreveixo. Paralitzat, em concentro en el mòbil i li envio una foto d'una verga molt llarga i prima que apareix en clara descendenscia i tacada de semen, que cau sobre uns pits enormes i deliciosos. Verga i pits amb semen que cau, ni mans ni res mes. Escric el que segueix: "ANTES DE LA CRUZ DEL SEÑOR, LAS MANOS DE CRISTO" i just despres de llegir-lo apropo la meva ma al seu ventre, acaricio la camisa que el protegeix i entro en terreny lliure tot seguit, té la pell molt suau i ja els meus dits s'entrelliguen amb el seu borrissol fet que la fa estremir i baixo, mentre els meus dits s'acoplen a un sexe humit, superb, excels. Frego suaument i ella mira fixe endavant, nomes la delata la seva posicio forçada i algun lleu sacseig mentre dos dits de cop entren dins seu amb força i els altres acaricien per fora. L'Alizeh no pot mes i tanca els ulls. Fent veure que recullo algo de la meva bossa acosto l'altre ma que ajuda els dits exteriors a part d'anar baixant encara mes fins que arribo a l'altre entrada, l'anal, i mentre lubrico gracies a tots els fluxs que cauen de dalt endinso el meu index dins el cul de l'alize que s'accomoda encara mes al seu seient. No nomes te tancats els ulls sino que el seu cap cau perillosament a l'esquerra, molt a prop de la meva cara.
M'espanto perque fa estona que el senyor herrero nomes mira l'alize i el seu discurs per primer cop a la vida s'entretalla i deixa la monotonia. Com ens pesqui, l'hem cagat. Faig reccionar l'alizeh amb un cop de colze, obre els ulls esperitada mentre aprofundeixo en les dues profunditats amb mes força. Ella deixa anar un gemec de pur plaer.
-¿Se encuentra bien señorita?
EL senyor herrero s'aixeca mentre mira alize. Incomprensiblement jo segueixo penetrant alize digitalment, el dit al cul es mou ritmicament amb força confio amb el jersei que dissimuli el lleu sotrac.
-sí, si senyor herrero, no se preocupe, es que sufro por las indigenas, ¿sabe?
-muy cierto señorita pero...¿le duele el vientre? Veo como se lo aprieta.
Quasi se m'escapa una riallada. L'home vell s'ha despertat i ens mira, igual que la madura que no creu la insolita interrupcio de la monotonia del senyor herrero. La situacio es critica perque ara el senyor herrero se'ns acosta. Amb un habil joc de mans i gestos imperceptibles, aconseguim taparnos les parts i ens mantenim rectes quan el senyor herrero ens atansa a l'ultima fila.
-¿esta segura que no quiere salir un rato?
-no, gracias, de momento, no, todo esta bien...
-con su permiso, señor herrero, el que saldre sere yo...
he agafat la bossa i mentre em tapo l'ereccio amb la bossa, el jersei i carpeta me'n vaig al lavabo. Decideixo pelar-me-la sense perdre un sol instant pero quan estic a punt d'acabar em em vibra el mobil al pantalo. Es un MMS de l'alize:
-"NO TE MASTURBES...¿NO QUIERES PROBAR CON MI LENGUA? i comprovo una foto de l'alize que treu la llengua i es xupa els dits.
Estic massa calent i falta molt per acabar la classe. Responc el missatge adjuntant una foto d'una boca que engulleix una enorme polla de color café, engulleix tant que fins i tot fa por. En Lluis te un bon material, penso excitat. "claro que quiero, pero ¿podras hacer lo mismo".

Encara no he entrat a classe quan m'arriba un nou MMS. "Encantada de comermela, pero la cruz no me abandona" i la foto em demostra que l'alize ja s'ha tornat a eixarrancar, es masturba amb la creu de latex i es fica un dit al cul.
Quan entro la situació és dantesca. El senyor herrero esta suant, esta estrany i se'l veu perdut. Me n'adono que la madura de primera fila esta eixarrancada i li ensenya el seu cony pelut al sofert doctor en literatura hispanoamericana. Aquesta fugaç visio encara me la posa mes dura, fugaç perque nomes de veure'm entrar la madura tanca les cames. Quan passo pel seu costat tensa el seu tronc i eixampla dos
pits fantastics. Em mira excitada.
La madura surt de classe. El vell s'aixeca i tambe se'n va. L'alize corre cap a fora, demanant disculpes i el senyor herrero recull els seus papers i m'anuncia en exclusiva que no es troba bé i dóna per finalitzada la lliçó. Miro l`hora, nomes han passat 30 minuts i encara resta 1 hora. El senyor herrero diu buenas noches i se'n va.
Em quedo sol. Passen 5 minuts ben bons i aleshores rebo un MMS. La foto m'ensenya com les mans de l'alizee obre una vulva ben peluda alhora que fica un dit i escriu: ¿entre mis tetas o en el fondo del coño de la madura cachonda? No te muevas del sitio"

Comentaris

  • consegueixes[Ofensiu]
    ANEROL | 13-07-2007 | Valoració: 10

    un ritme trepidant.
    Benvingut

l´Autor

ziggy_stardust

4 Relats

6 Comentaris

7996 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67