Algun dia

Un relat de: sempre

Impotent es la paraula que em be al cap quan escolto les teves cançons, els teus versos, durs, sincers i plens de dolor.
Versos que en el fons comprenc i encara que es difícil llegir-los, m'emociono quan veig que lliutes, tot i així lluites.

És dificil ser empàtic en aquests casos, tres anys estudiant aquesta paraula, per no saber posar-la en pràctica, per no ser capaç de saber què pots necessitar, com et puc ajudar.

Ets forta, i ser de veritat que tot aquest caos mental en el que et trobes, que aquesta sensació d'egoïsme que et dones a tu mateixa, que aquesta falta d'il·lusió que et priva de somiar, algun dia, no ser quin, es suavitzaràn, i tornaràs a mostrar-nos el teu somriure.

Però mentrestant, et vaig seguint de lluny, i intento en petits moments donar-te suport en el que fas, en les situacions en que lliutes per sobre dels teus esforços, per sortir del pou.

Aquest pou te llum, sí estàs al fons i no la pots veure.
Has d'escalar tot el pou per poder descobrir el final, i de mica en mica, vas fent passos amunt; un concert, una festa major plena de sopars i balls, unes classes de repas...

De mica en mica vas fent passos, i vas demostrant al món que potser si que estas al fons d'un pou, però que tard o d'hora en sortiràs, veuràs la llum...

Tard o d'hora somiaràs, viuràs, somriuràs, canviaràs, estimaràs, desitjaràs...

Tens dret a ser feliç, i algun dia podràs dir que ho ets.





Comentaris

  • Conèixer...[Ofensiu]
    natasha | 16-07-2006 | Valoració: 9

    ...per entendre. així és com resumiria el fons d'aquest escrit que és una mostra de com coneixes aquest/a amic/a, suficient com per veure que necessita espai per adonar-se de la situació però sense allunyar-se'n tan perquè no caigui del tot.
    FELICITATS per l'escrit

    -.-NaTaShA-.-

  • al·ludida[Ofensiu]
    març | 26-08-2005

    gràcies a tu per la paciència i l'esforç. Ja n'hem parlat i seguirem fent-ho.

    Mentrestant, jo m'esforço per sortir del pou, on sé que hi trobaré tots els colors de la vida.

    Mil gràcies. T'estimo molt!

  • algun dia un gran somriure[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-08-2005

    "Algun dia la foscor semblarà desaparéixer i et sentiràs altre cop com si estiguéssis dalt de tot d'una alta muntanya, sentint l'aire fred rossant-te la pell i notant que res et pot véncer, que ets capaç de superar qualsevol entrebanc amb els teus esforços..."

    Uns bons consells per a animar a una amiga que passa una mala època en que sembla que tot s'enfonsa i no hi ha sortida. Segur que ella aprecia un munt la teva ajuda i el teu suport.

    Petons! i merci pel teu comentari!!! (jo tampoc t'havia llegit mai diria... és que arriba un punt en que ja no saps a qui has llegit i a qui no... jejeje! Però bé, ara ja sé que hi ets i tinc un altre lloc per visitar!!!)

    Que vagi bé el final de l'estiu!!!!
    Gemm@