Algun dia...

Un relat de: natasha
Tararejo “no n’hi ha prou en estimar-se molt” dels Pets i inevitablement em ve el cap aquell amic, company d’hores bruixes, que va marxar lluny buscant nous horitzons i que es va endur a la maleta somnis d’adolescents
M’imagino deambulant per una ciutat impersonal i de sobte trobar-me amb una mirada familiar, observar de dalt a baix el grenyut i adonar-me que és ell, l’amant del rock i les guitarres. Tot mentre estrenyo la mà de qui m’acompanya buscant uns ulls còmplices que em duiguin que tot va bé.
Salto de grup i els Amics de les Arts em regalen un “Lousiana o els camp de cotó” i em transmeten la mateixa sensació.
Continuo imaginant-me la seva vida, perdut en algun racó del mapamundi, formant una família i parlant la llengua autòctona. Tot recordant que a Girona havia sigut casa seva però que ara queda lluny. Només la menuda el fa tornar a la realitat i ell aprofita per explicar-li que el pare va néixer a l’altre punta de món, on també jugava amb uns amiguets que ara deuen tenir nens com ella… i que s’hi parla una llengua molt diferent a la seva i que amb el temps promet ensenyar-li alguna paraula… algun dia

El cartell lluminós amb l’anagrama a la porta indica final de trajecte, arribo a la feina. Començo el meu dia carregada de nostàlgia, enyorant un vell amic i prometent-me escriure-li un correu electrònic… algun dia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82760 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut