Algú coneix l'Aurènsia, sisplau?

Un relat de: Màndalf

Fa uns dies vaig rebre aquesta carta al meu e-mail amb gran sorpresa per part meva. Si algú coneix a la Llaurènsia, Aurènsia o alguna cosa semblant que m'ho digui, sisplau. A Torrevelles no hi viu actualment. Deu rondar pels 85 i hauria de contactar amb ella urgentment per raons evidents. Faig un copipast textual de missiva.

Lo purgatori
14 d'agost de lany del senyo del 2005

Astimada germana Llaurensia,

Aspero que al rebre la present astiguis be tu i la resta de la familia, com una servidora asta be gracies adeu.

Tal com te vaig prometre, tascric des d'aqui dalt. No sé si tenrecordes de que vam quedar que la primera que es moris ascriurie a laltra, i naltros sempre am sigut persones de paraula. Aixi que asseu i agarrat fort que aixo no es tal com mos pensavem, fillameua.

Aixi que vaig arribar a la porta del cel vaig haver de fer una cua com totlomon. Has dagafar un numeret com a la pexateria del Ca Prabo. I'm va tocar lo 13.234 fillameua. Despues de quatre dies de cua lo prime quem van demanar va ser la partida de naixamen. No sé parque la volien si ja mavia mort. Jo només tenia la foto copia del sirtificat de de funció que tu em vas posar a la butxaca del devantal persidecas i l'afoto dels pares. Tai de dona les gracies, me vas fer un favor com totlomon.

L'angelet daministració me va passar un pape per firmar, a mi, pobra, que ja saps que firmo amb lo dit. Li vaix dir a langelet que si mu podie llegir, quem va di'l pare que no firmes res sense sabre que hi posave. I llavonses va comensar langelet dedeu:

- Quatre coits extramatrimonials, quatre segles
- Trentados fellatios extramatrimonials, setse segles
- Vuiatantanou masturbacions alienes, tres segles
- Tresmildosentes masturbacions propies, quatre segles,...

Vatualolla, jo'm vaig queda mol amoinada i li vaig dir: Ep! pari fillmeu, pari, que vol dir tot aixo? li vaig pregunta. Es que servidora soc de Torrevelles, sap, i no entenc res del que masta dient. Langelet, quera una bellapersona, mu va explica tot amb pels i senyals i saps que? Resulte que pels quatre claus amb l'Amadeu i unes altres porqueries quem va fe fer, ara m'ai dasta trentasis segles al purgatori! Vatualmon! Verge Santísima! Tantes mises i tans rosaris i ara al purgatori! Quina vergonya!

Ara resulte que tot aixó no me n'havia enrecordat de confesali al capella, vetuaqui fillameua.

Daixonses... i nom rebaixarieu una miqueta la pena, amb les alegries que li vaig donar a l'Amadeu, pobret, quel van matar a la guerra am los de la quinta del bibero? li vaig respondre jo a langelet, que despues va resulta que era un arcangel, se veu que era un kefe.

Parque trentasis segles són un eternitat! vaig pensar. I larcangel sembla que'm va llegi el pensament i'm va dir: Què son trentasis segles comparats amb limmensitat de laternitat? i va desplegar les ales i va girar cua is va quedar tan ample i jo'm vaig quedar de pasta de boniato i despentinada, fillameua.

I ai pensat, deixam dili a la meua germana que fasil favor de confesas de tot allo que va fe amb l'aguasil, que no li passi com a mi. I que li posin lo carnet didentitat a la butxaca. I dallonses, sobretot que not cremin, fillameua, que aqui dalt ni ha cadasqun que fa una pena pobrisso,.... mira lo mateix Sinto, lantic arcalde, tan modern quera is va vulgue cremar, ara a danar per aqui dalt amb una bufanda i una bonya, amb lacalor que fa.

I acabem aqui fillameua, parque l'Asunsion, la que era casera del capella, que es mes lletrada, i que ma fet lo favor descriure la carta, que era una beata i una santa i no se parque lan posat al purgatori, que diu que ja tascriurem un altre dia.

I asperant la teva que arribi aviat, se despedeix atentament la teva germana que ja saps lo que tastima,

Hortensia

P.D.
Donali records al capella i enrecordat de regar els pensaments.
I records meus tambe (ara soc l'Asunsion).

Comentaris

  • Ostia[Ofensiu]

    Ostia, que bo...
    Es el primer escrit teu que llegeixo però em sembla que repetiré...

    Salut!!!

  • Vatualolla...[Ofensiu]
    rnbonet | 13-09-2005 | Valoració: 9

    ...recollons i punyetes! Serà possible que per unes quantes "consideracions a l'ús sexual" el senyor sant Pere ens faça cabrioles?
    Tu, a "lo" teu... Escriure!
    Bona "parida", xicot!
    I a gaudir, que són quatre dies!
    Salut i rebolica!

  • Me sap greu...[Ofensiu]
    Mxesca | 23-08-2005

    No te puc ajudar, no la coneixia...
    Ei, m'agraden molt els teus escrits. Quina imaginació! Enhorabona i no t'aturis, que m'encanta llegir-los. Salut!

    Mxesca.