ALBERT EINSTEIN, UN MITE?

Un relat de: MCP
Podríem afirmar que Albert einstein és un mite? Un mite és un relat tradicional que es refereix a esdeveniments prodigiosos, protagonitzats per éssers extraordinaris, els quals busquen donar una explicació a un fet o fenomen. Aquests mites perduren durant moltes generacions i es per això que donen molt del que parlar per tant queden permanents a l’historia.
Albert Einstein va ser un gran físic, la seva feina va protagonitzar un gran abans i després dins el camp de la ciència. Einstein va tenir un començament complicat, ja que de bones a primeres no li agradava res, de tot el que va acabar sent el futur, per el qual anys després seria reconegut. Com per tot gran geni, els seus èxits van comportar grans sacrificis, però gracies a la seva insistència va presentar la Teoria General de la Relativitat, que va reformular del tot el concepte de la gravetat. Aquest estudi podríem afirmar que va ser prodigiós ja que a hores d’ara aquesta informació de caire científic és la que ha fet derivar milers de estudis diferents.
Per tant podem observar que la seva feina el va dur a ser un mite actual, ja que els estudis han creat un abans i un després a la societat, aportant-nos més informació de les característiques que sostén el mon en el qual vivim.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: