Al seu costat

Un relat de: laweta

Vaig tancar els ulls i em vaig deixar portar. Portar per aquell caliu que feia temps que no m'envoltava, per aquella escalfor plena de tendresa, per aquell petó que vaig estar desitjant durant tant de temps.
Vaig oblidar-me de tot al mateix temps que tot ho sentia, els seus ulls em trencaven a trossos mentre em mirava, en silenci, en un vespre calorós d'estiu.
En els meus ulls, més que sentiments, més que tendresa cap a ell, llàgrimes. Felicitat.

I ara potser perquè encara es a prop meu o perquè sé que l'estimo, ho miro tot tant diferent, la foscor dels dies, la gent. Com onades a la platja, com un incendi amb vent, com fulles seques a la tardor, és la teva escalfor.

Tenir-te a prop, encara és una realitat. Al meu costat un dia més, amor desmesurat, hores sense pensar. Abraça'm ben fort i donem el teu amor.

Comentaris

  • Uooo![Ofensiu]
    kispar fidu | 29-01-2006

    doncs sí! sí que t'havia llegit ja! (no me'n recordava! jejeje, hi ha tanta gent per aquí...).

    El què passa és que no sé ben bé si encara deus rondar per aquestes pàgines tu... perquè fa un temps que no escrius res... i potser ja no circules entre els somnis de les paraules que amaga RC...

    Un escrit sobre l'amor... "como no", oi? Resulta tan fàcil escriure quan s'estima... o quan s'està enamorat... L'amor és un dels temes principals de "la literatura"... potser perquè ens ocupa gran part del temps... almenys en el pensament...

    apa, espero que la meva hipòtesis sobre que has abandonat el web no sigui certa! i que ens veiem per aquí!

    que vagi bé!
    Gemm@

l´Autor

laweta

7 Relats

8 Comentaris

7538 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Em dic Laura, visc a gràcia, a Barcelona, i m'agrada tocar la guitarra, sortir amb els amics... i riure molt!


Ja fa uns 3 o 4 anys que escric poemes, encara que no sempre expressen el que sento jo. Fa poc vaig veure aquesta web i vaig decidir compartir els meus escrits amb vosalres.