Al Poeta

Un relat de: blaster

Fill de la Foscor,
benaurat siguis entre tots els homes
els hi produies temor
perque en tu veien el fosc resplendor.

Recansa em produiex veure't en somnis nomes
ja que la meva anima de dolor es fereix.
Interpretares la Nova Era
que ningu veritable considera.

Noble entre tots els nobles
combatires l'opressio entre penombres.
Tambe has vist el que jo he vist
i has regalimat sang per l'occit paradis.

A tu et dedico aquestes pobres linies
que potser tu negaries,
pero el meu agraiment es etern
com el calid i resplandent Infern

Comentaris

  • Bestial!!![Ofensiu]
    Josep Clínez | 12-06-2004 | Valoració: 9

    Sóc el Josep92, el teu fan. La mar de sensacions que estic experimentant en un dia!!! No creguis que és un cumplit, però farien bé d'identificaar-te amb el Martí i Pol! No li tens gens a envejar, t'ho dic jo, que ara estic provant sort amb les poesies.

    Seguiré admirant-te

    Josep92

  • ESPECTACULAR!!![Ofensiu]
    Marc Freixas | 12-06-2004 | Valoració: 9

    Blaster, avui t'he descobert,
    i avui et dic que m'estàs deixant impressionat;
    quins poemes més ben parits que fabriques!!

    Ho saps que ets espectacular en la resolució de tots ells?

    Ho saps que si t'ho proposes pots arribar lluny?

    ( potser ja has aconseguit algún objectiu )

    Tot i les faltes, no importa,
    perquè estic llegint a un molt bon poeta o poetessa, i només dir-te que t'admiro com a tal.

    HAS D'ESCRIURE'N MÉS!!!!!!!

    ( POEMES DESCOMUNALS, DE PRIMERA DIVISIÓ )