Al Lavabo De L'escola

Un relat de: nina6

Són les dues, m'han fet fora de classe, i no tinc més remei que quedar-me a la porta esperant a que surti ella de la seva classe per marxar a casa. Però de sobte me la trobo allà, davant meu, em somriu, em mira, i diu:
- Ai, què hi fas tu, aquí?
- M'han fet fora per xerrar... -li dic, mirant al terra, mentre ella riu. - I tu?
- Jo he acabat la feina abans i m'han deixat sortir a buscar coses d'altres assignatures, però em fa mandra tornar... Vens amb mi? - faig que sí amb el cap, i sortim plegats cap a l'últim pis, on estan els més grans.
Mentre pugem mig d'amagat, ens expliquem quatre tonteries, i ens abracem, enamorats com estem... Ella és la persona més meravellosa del món... Me l'estimo tant...
Llavors veiem a la profe que ella tenia, i per amagar-nos, entrem a corre-cuita al lavabo de noies. Fa bona olor, no com el nostre, i està bastant net.
Evidentment, hem aprofitat la situació per a començar a fer-nos mil i un petons, tots seguits sense gairebé respirar... Ens hem anat fins a un WC i hem tancat amb pany la porta, seguint fent-nos petons, aquest cop també amb llengua. Poc a poc ens hem anat escalfant, ens hem tret les samarretes i hem seguit petonejant-nos tot el cos... Jo estava a cent i no podia amagar-ho, més, llavors, ella se n'ha adonat, ha rigut, i ens hem seguit despullant... Hem acabat recolzats a la paret, fent allò que tants cops hem fet al llit dels seus pares, però aquest cop al lavabo... Però ja ho tenen això els lavabos: Són públics. Han entrat un parell de noies en plena feina, i hem hagut de seguir en silenci... Ha estat molt divertit i morbós a la vegada, crec que ho hauré de repetir... Ha estat un final fantàstic.

Comentaris

  • coses que passen[Ofensiu]
    aisha | 10-01-2007 | Valoració: 8

    molt escaient, reflexa molt segons quines situacions de l'adolescència en les que es busca qualsevol excusa/lloc/moment per acabar fent l'amor..

    m'ha agradat molt =)

  • adolescents[Ofensiu]
    bristoliana | 22-09-2005 | Valoració: 10

    wenu nina m'agrada molt com escrius, ets...sentimental senzilla...especial!!

    et seguire llegint!! t'ho asseguro!!

    un petunas maka!

l´Autor

Foto de perfil de nina6

nina6

10 Relats

16 Comentaris

12872 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Doncss veja'm....em considero una persona una mica extravagant... Enamorada de la música... Bisexual... Irregular... No sé!
Sempre m'ha agradat llegir i escriure... El que més escric són cançons, però bé....