Al Joan no li tornarien a robar el cotxe

Un relat de: Pepin

Al Joan no li tornarien a robar el cotxe. Si algú ho tornava a provar, sortiria escaldat.
El mecanisme era perfecte. Si en arrencar no es premia un botó que va instal·lar sota el volant, el sistema produïa una espurna que incendiava el cotxe. Un xiulet l'avisaria si no premia el botó.

Un dia, quan en Joan sortia del gimnàs de fer classe de karate, un home va ensopegar davant del Mercedes. Va sortir per ajudar el vianant i va rebre una bastonada que el va deixar estabornit. Els dos homes van pujar al Mercedes. Ho tenien clar.

Però el professor de karate del Joan va ser més ràpid. Va atacar els dos lladres i va atendre el Joan, que no reaccionava. Va pujar el Joan al seient del darrere i va arrencar cap a l'hospital. Aquell cotxe era fantàstic, però no hi havia manera de fer callar aquell xiulet...

Comentaris

  • bèstia?[Ofensiu]
    Pepin | 12-01-2011

    Potser sí que aquest relat és una mica bèstia, però volia fer un relat curtíssim i era la manera més ràpida: que el protagonista la palmés ràpid.

  • que bèstia[Ofensiu]
    Anna | 12-01-2011 | Valoració: 10

    Suposo que el final és l'esperat, oi?, des que pugen al cotxe, vull dir. Ets una mica animal... Digues-m'ho si us plau i si no acaba així continua'l.

  • Sobre ARC i el Concurs ARC de Contes Infantils 2010[Ofensiu]



    Hola,

    Primer de tot disculpa, si us plau, aquesta intromissió dins el teu espai de Comentaris a RC. El motiu d'aquest post és presentar-te l'Associació de Relataires en Català (ARC). Per això et convidem a visitar la nostra web (enllaç directe) i a que ens enviïs un correu electrònic si tens alguna consulta a fer (associacio.relataires@gmail.com).

    Per altra banda, també voldríem informar-te sobre el Concurs ARC de Contes Infantils 2010 (enllaç directe) i animar-te a fer-te soci i participar-hi.

    Gràcies,

    ARC


l´Autor

Pepin

5 Relats

12 Comentaris

3624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71