AL-JACUZZI

Un relat de: Nil de Castell-Ruf


Tres nois cepats em miren de
cap a peus en treure’m la tovallola.
Eixancarrat el més jove no s'està de
fer jocs de mà a qui té a la seva vora,
un Adonis! El qual em brinda espai no
sense abans fiblar-me el cor amb un
cara-melós somriure. Per quant al que
presumeix de tribal tatuatge als bíceps,
em fa l'ullet en activar-se els borbolls
del jacuzzi. Amb el palpís del dit gros
del seu peu esquerra, em pren el pols...
Mentre que amb la palma de la seva
mà dreta, em xipolla aigua al rostre.
L’esclat gojós em ve..., manyuclant
els glutis d’acer dels dos altres...

Comentaris

  • molt ben[Ofensiu]
    Espurnes | 18-01-2019 | Valoració: 10

    definides aquestes sensacions que traspua el teu escrit, l'he llegit u tornat a llegir, m'agrada molt com escrius et seguiré aprenc de tu.
    Moltes gràcies Nil, pel teu comentari de "et diuen prostituta" per mi ha estat molt important m'ha costat de publicar-lo és una sentiment intim que fa molts anys volia sortir, tema tan important que mereix un gran reconeixement sense cap vergonya, tot al contrari, no ens podem quedar només amb el pensament...

  • Magnífic[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 26-11-2018 | Valoració: 10

    M'ho he llegit tres vegades i en trobe que el desenvolupes amb molta qualitat, aquest poema sobre Al-jacuzzi.
    Té molta sensibilitat i és molt bo.

    Un cordial salut...
    Perla de Vellut
    Rafael

  • Sensacions sensacionals[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 14-09-2018 | Valoració: 10

    Ostres Nil, quin seguit de sensacions més sensacionalment descrites! Transmets allò que realment vols dir, allò que sents. Instant de desig, flaix d'espurnes, vida. He mirat d'aclarir el meu darrer poema en un comentari allà mateix. T'agraeixo molt els teus arguments. Una abraçada.

    Aleix

  • Molt bonic[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 02-09-2018 | Valoració: 10

    Uns versos rematats mokt escaients . Gracies per comentar el meu record de Vichy

  • A mí, m'agrada que em comentin, com a tothom, i no només per la senzilla raó de que et fas visible al lateral de la dreta, on et facilita,no ens enganyem pas, que et llegeixin relataires i llegidors. No! Sinó, perquè tinc la sort, que conservo dos o tres comentaristes que quan em donen la impressió que els hi ha causat el meu poema, em vé un esclat joiós, ep! literalment parlant, que dona no només sentit a la meva vida, sinó també que la fa mes suportable. Perquè hi ha dies... que la veritat em sento força desencisat d'una mica de tot, per no dir de tot!.... Però,quan llegeixo un comentari, com ara el teu i sobretot venint d'un home, i que a sobre, queda clar, que no combrega amb les meves apetències sexuals. He de dir que demostra ésser una persona segura de si mateix, perquè em trobo amb casos que molt de, bla, bla, bla, glorificant els encants de les damisel·les, però que alhora els hi produeix terror i pànic opinar sobre un tema homotètic com ho són els meus poemes. Molt sovint passa que aquestes mateixes persones ignoren que són homosexuals inconscients o en potència. Però tu Lluís, ets un home com t'he dit, segur de si mateix, i aquesta seguretat teva, palpable en els teus comentaris, és la que em despulla bo i traient a la llum el que tic d'artista i que gairebé ningú ha sabut veure en mi, llevat de jo mateix! Hi ho fas amb coneixement de causa, amb elegància, intel·ligència, i sobretot amb una contundència "yang" que revaloritza encara més la meva poesia i la fa acte per a tots els públics. Jo crec que com a critic literari et guanyaries molt bé la vida. Tu-si-que- va-les! Salut! Nil.

  • Encara que...[Ofensiu]
    llpages | 20-08-2018 | Valoració: 10

    lluny de les meves preferències sexuals, la poesia d'en Nil és molt respectuosa amb el lector. Amb això vull dir que hauria estat més senzill escriure "magrejar" o "grapejar" en lloc de "manyuclar" (gràcies per fer-nos aprendre vocabulari!), entre d'altres maneres de descriure l'escena. Li reconec una habilitat en fer que la imaginació del lector campi a les seves, com un pintor que posés la tela i hi dibuixés quatre ratlles a fi que el lector completés el quadre. Et fa entrar en un joc mental que et transporta allà on tu vulguis, de manera que en pot resultar tant un quadre realista com un d'impressionista. Seguiré admirant-te, Nil!

  • Opinar[Ofensiu]

    Faig servir paraules inusuals, però sóc extremadament concís i això també estreny la comprensió. Però alhora ajuda a fer-lo bo de llegir. És cert! que sorprengui que sigui tan visitat i poc comentat. Però és que aquí per comentar has d'estar registrat i l'aclaparadora majoria de registrats són relataires, i els que escriuen no són gaire donats a opinar sobre els altres. Jo tinc uns quants que em comenten... com tothom els té... També pensa que jo toco un tema en la meva poesia el qual no tinc a R.C competència i ho faig amb molt de tacte i finesa i això fa que arribi a un public ampli i variat. Bé, les opinions encoratgen i ajuden i si hi hi hagués opinions oposades també..., tot ajuda. Moltes mercès, Nil.

  • A mi...[Ofensiu]
    llegiresviure | 17-08-2018 | Valoració: 7

    ...sí que em costen d’entendre una mica aquests poemes. El que és segur és que mai em faré la idea de com és exactament la situació que expliques, però això li deu passar a tothom qui escriu. Cada lector es deu representar la seva pròpia escena. Jo diria que l’important és transmetre les sensacions del moment.
    El que no entenc és que tingui més de 400 lectures i la gent no digui ni fu ni fa.

  • QÜESTIÓ.[Ofensiu]

    Bona nit, jo, després de llegir els comentaris i veure l'acceptació que està tenint. Voldria preguntar si el poema s'entén al cent per sent. Si es prou potent l'imatge escrita que he procurat transmetre a fi de que el pugueu imaginar amb màxima claredat. Ho dic, perquè jo, com li he repassat una i mil vegades, se'n fa obvi i clara cada escena, com és natural, a la primera. Però i vosaltres estimats llegidors i relataires? Us heu encallat en alguna estrofa, paraula...etc Res més, mercès per endavant, Nil.

  • Sirena![Ofensiu]

    Hola Aurora, primer de tot recuperat tost del braç, perquè no deu ésser gens agradable, amb aquesta calor que fa, dur el braç enguixat. Disculpam si m'he fet una idea preconcebuda de tu sense tenir el plaer de coneixe't en persona. No em facis cas, a voltes m'agrada fabular, suposar, per tal de tibar un xic la xarxa... i quina xarxa m'ha retornat... Sirena! La d'una dona, oberta, tolerant, il·lustrada i sobretot dotada d'un gran sentit de l'humor. La teva opinió sempre és a tenir en compte. Perquè com poua en la bondat, això fa que traspuï honestedat. Aurora, aprecio i valoro molt aquest reconeixement teu envers el que escric. I és que rere d'aquesta manera de poetitzar meva, existeix un propòsit, una il·lusió, un sofriment també, un munt d'hores de feina i àdhuc innocència per contradictori que et pugui semblar. En definitiva, un voler transmetre uns fets socialment camuflats, però alhora viscuts i sentits amb força intensitat ... A fi de de que pugueu sentir-vos involucrats en les belles i concises escenes homoeròtiques que us descric. I que puc dir-te més, si fins i tot m'has copsat amb el nom que vaig escollir per al poema. You are very clever, siren!: Al-jacuzzi, et prometo, que un dia o altre, mos trobare'm nsdant! Nil.

  • Què t'empatolles, company[Ofensiu]

    sobre el fet de que no m'agradaria el teu poema perquè no s'avé amb la meva idiosincràsia? He llegit molt, pels meus estudis, l'obra de Tennessee Williams, escriptor homosexual que va escriure obres de teatre tan bones, que se n'han fet pel·lícules. Per exemple "La gata sobre el tejado de cinc caliente", "El zoo de cristal", "Un tranvía llamado deseo" o "La noche de la iguana". En aquesta última obra, un dels personatges importants, una conca de mitjana edat diu, quan li pregunten per l'amor, que res que sigui humà li sembla malament o li fa vergonya. Això és el que penso jo. L'única cosa que em fa vergonya és la maldat conscient, tota classe de maldat: la crueltat, l'abús de les persones, la venjança, la prepotència, el menyspreu...

    Ara anem al teu poema. És una petita obra d'art: llenguatge connotatiu, metafòric, sensual. Dius que et passes molt de temps per a escriure un poema i es nota, perquè ens ofereixes l'essència d'un producte alambinat, pensat, mesurat, cosa que jo seria incapaç de fer perquè escrit a raig i per broc gros.

    Una altra cosa que m'ha agradat molt ha estat el títol:AL-JACUSSI, nom amb reminiscències àrabs que suposo que l'has posat conscientment. En el "Manuscrito carmesí", Antonio Gala, un altre escriptor homosexual, parla de l'amic com aquella persona amb la que obtenir plaer i conversa de caire intel·lectual, en contraposició a la dona, feta per la reproducció. Evidentment estem parlant d'altres cultures i dubto que les dones occidentals estiguin d'acord amb aquest plantejament.

    O sigui, estimat amic, que no em poso al jacuzzi per a que se'm desfaci l'escaiola, Però, en quan em treguin el guix... espereu-me que vinc!

  • Què t'empatolles, company[Ofensiu]

    sobre el fet de que no m'agradaria el teu poema perquè no s'avé amb la meva idiosincràsia? He llegit molt, pels meus estudis, l'obra de Tennessee Williams, escriptor homosexual que va escriure obres de teatre tan bones, que se n'han fet pel·lícules. Per exemple "La gata sobre el tejado de cinc caliente", "El zoo de cristal", "Un tranvía llamado deseo" o "La noche de la iguana". En aquesta última obra, un dels personatges importants, una conca de mitjana edat diu, quan li pregunten per l'amor, que res que sigui humà li sembla malament o li fa vergonya. Això és el que penso jo. L'única cosa que em fa vergonya és la maldat conscient, tota classe de maldat: la crueltat, l'abús de les persones, la venjança, la prepotència, el menyspreu...

    Ara anem al teu poema. És una petita obra d'art: llenguatge connotatiu, metafòric, sensual. Dius que et passes molt de temps per a escriure un poema i es nota, perquè ens ofereixes l'essència d'un producte alambinat, pensat, mesurat, cosa que jo seria incapaç de fer perquè escrit a raig i per broc gros.

    Una altra cosa que m'ha agradat molt ha estat el títol:AL-JACUSSI, nom amb reminiscències àrabs que suposo que l'has posat conscientment. En el "Manuscrito carmesí", Antonio Gala, un altre escriptor homosexual, parla de l'amic com aquella persona amb la que obtenir plaer i conversa de caire intel·lectual, en contraposició a la dona, feta per la reproducció. Evidentment estem parlant d'altres cultures i dubto que les dones occidentals estiguin d'acord amb aquest plantejament.

    O sigui, estimat amic, que no em poso al jacuzzi per a que se'm desfaci l'escaiola, Però, en quan em treguin el guix... espereu-me que vinc!

  • Israel on ets?[Ofensiu]

    Bon vespre Kefas, en resposta als teus dos comentaris, anem per pams... Si l'Aurora no 'ha comentat el meu relat és per que no està bé del braç i entrar dins el jacuzzi, amb un sol braç no és gaire aconsellable, que no t´r vint anys . Na Montseblanc , si que el va comentar! des de la distància... Però ella! disfruta de la seva piscina municipal i badant amb les fulles des arbres,els pètals de les flors i la fressa de les "cigales". Però Déu n'hi do la gent que m'ha entrat al jacuzzi, per lo petit que és. Però és que els nois estan irresistibles. A més als jacuzzis gairebé no s'hi parla, ni es crida com a les piscines, ni és fa "piscina(safareig). Que va! és com estar al mont Olimp. Bellesa, sensualitat, mirades oceàniques, insinuacions, tocs angelicals... És com estar dins la placenta de la mare, però crescudets. Si, a les piscines, ara, hi va la gent a treure's la tosca per no gasta aigua a casa, com pasa amb les dutxes de la platja, Que el agua està muy cara, sentia dir jo l'altre dia a una grossota que anava a l'autobus. Estic joiós, perquè veig que a gent veig que ha tingut curiositat en tastar el jacuzzi, el que són les coses... M'ha encantat com has descrit els "meus" nois a partir del poema, 700 hores de creació. Gràcies per la propaganda. Passa quan vulguis, ca meva és ca teva.En quan a L'Israel, t'ho juro "por mis muertos", com diria el gitanet del meu poema: NO! (repassal si et ve de gust), que vaig ésser jo qui el va fulminar. Vaig pitjarr on diu en roig viu: "ofensiu" i ja no vaig saber res d'ell. No és que RC li dones una puntada de peus al "dallonses" (com pots veure sempre evito paraules" barriobajeras"), no! va ésser ell que me la va dir tant grossa que no va tenir cara de continuar al bloc. Recordo que llur últimes paraules van ésser, en veure la pifia que havia comès, "merda!". Fins i tot em va saber greu a mi que l'hagués esguerrat. Perquè com tu dius, jo sóc un bonàs, ep! no bonifaci, i com a tal perdono, oblido i fins i tot , si cal, em baixo els pantalons. I és que l'Israel era bon Jan en el fons, revel per trobar-se en el ple de la joventut. Després voli ésser només ell! A vegades la deia molt grossa per a cridar l'atenció... etc. Jo m'ho passava bé, m'havia enamorat intel·lectualment d'ell. Sense foto, no pots anar més enllà. Perquè jo sempre on sóc on prima la bellesa.... En fí, que se n'haurà fet? i si és, entre nosaltres, sota una nova identitat? Tot podria ésser... Si és així ho deu està fent amb un estil literari molt diferent, no creus? No seràs pas tu, oi, l'Israel, Kefas?No em refio de ninguuuuú! Bé, fins aquí tot, e ficoal Jacuzzi. Nil.

  • Israel[Ofensiu]
    kefas | 13-08-2018

    Nil, no m’ho crec. Fa molt de temps que estic seguint la pista dels segrestadors de l’Israel i cap d’elles em mena a tu. I això de prémer el botó groc i fer-lo desaparèixer ! Sisplau no vinguis ara a fer de Trump per esborrar del mapa a qui et fa nosa només prement un botó. Malgrat el radar del que et ventes, que potser et fa peça la Melania i voldries que es fixés en els teus dits prodigiosos ? Si es nota de lluny que ets un bonàs ! Apa, el que et demano és que si tens alguna pista versemblant sobre el mutis del que tractem, m’ho diguis tant aviat com sigui possible. Oi que ho faràs ?

  • Esquitxos[Ofensiu]
    kefas | 11-08-2018

    Nil ets tremend com una canalla. T’agrada esquitxar els teus lectors. Mira l’Aurora com n’ha quedat d’afectada que ha perdut l’oremus. I la Montseblanc, sempre decidida i resolutiva, com ha fet un pas enrere en rebre els esquitxos del xipolleig de ves a saber quines extremitats d’aquests descarregadors, de moll o muntanya, que sempre imaginem suats, oliats i emmascarats mentre ens somriuen ensenyant una dentadura melosa.
    El que els glutis siguin d’acer, confirma aquesta teoria i el manyuclar rebla la percepció que el toc no és de pianista.

    Un poema directe, impregnat d’humors, assilvestrat.

  • Primer ets tu.[Ofensiu]

    No t'amoïnis pas! Recuperat del braç. A mi més d'un cop m'ha passat que quant el tenia, el comentari, tot escrit, Puuff! se m'esborra, i sant Torne-m'hi... Ara, el que faig quan és llarg, abans de repassar-lo, que és normalment quan s'esborra per accident, el copio i així el mantinc retingut. Si més no l'esborrany.

  • Ostres Nil[Ofensiu]

    T'havia escrit un comentari molt llarg i se m'ha esborrat. Demà hi torno

  • Ostres Nil[Ofensiu]

    T'havia escrit un comentari molt llarg i se m'ha esborrat. Demà hi torno

  • Si comence...[Ofensiu]

    Si comencem a mirar prim no sortiríem de casa... T'asseus al metro en una butaca on s'assegut tothom i després vas i t'estires en el còmode sofà de casa teva i allí, sàpigues que han anat a parar tots els bacteris i microbis de tots els culs del metro... Jo et diré que em preocupa més agafar una venèria en el contacte, cos a cos, sexual, que no pas el estat de limpiditat del jacuzzi que sé que està garantit amb l'us obligatori de cloro. A les piscines publiques,et trobes amb els nens que s'hi pixen d'amagat dels "papis" i sense descartar la gent gran que tenen pèrdua d'orina, ah! les dones en edat de menstruar, i els nois adolescents d'ereccions involuntàries amb fuites de liquid seminal i ves a saber quantes coses més. Si comencem a pensar i pensar no faríem res. I en el sexe, el rics és tostemps antipàtic un company de viatge... Toco ferro, Nil.
    Pd: M'hagués agradat més que m'haguessis dit que t'ha semblat el poema, perquè treien el tema de les infeccions has espantat la parròquia de R.C i ara, com comprendràs, qui entrara dins el jacuzzi per assaborir l'erotisme del meu poema?

  • L'aigua deu quedar feta un fàstic[Ofensiu]
    Montseblanc | 06-08-2018

    El jacuzzi, font d’innumerables escenes eròtiques i alimentador de les fantasies més variades. Ves per on, a mi no m’ha fet mai gràcia. Sempre m’imagino els fongs voltant per allà, esperant trobar els foradets i les zones adequades per instal•lar-s’hi... Amb la qual cosa l’excitació sexual no la veig enlloc.
    Tot el contrari que al teu poema. Que comença fort des de la primera línia (“tres nois cepats em miren” uuufff) i que un cop més es converteix en escena i moviment fins a l’èxtasi final.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Nil de Castell-Ruf

Nil de Castell-Ruf

73 Relats

1133 Comentaris

86004 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Estació Arc de Triomf - BARCELONA - (Catalunya).
Signe zodiacal: VERGE.

(Amb) -Tacte! : nildepoesia@gmail.com

- LA CREATIVITAT ÉS LA INTEL·LIGÈNCIA DIVERTINT-SE
(Albert Einstein).


- Només escric poesia en moments en què em sento de debò vulnerable. Per això,
segurament, de sempre he equiparat la poesia amb el dietari íntim. Escrius i et consoles, destil·les el teu dolor o confusió, i si tens sort també et comprens.

Mariu Chivu (1978-), poeta romanès.


- Escriure és un treball humil: però vull que el meu sigui el més perfecte possible. I és únicament perfecte quan aconsegueixo excitar al meu lector, traient-lo fora de si mateix i del seu món, i portant-lo al meu món, bo i fent que la seva imaginació vegi i olori, oeixi i assaboreixi i senti tot allò que descric.

Lletres de Venècia.

F. Rolfe, (Baron Corvo),
escriptor anglès 1860 -1913.



- El Profeta (que Allāh el beneeixi i li doni pau!) digué: “Certament, hi ha encant en l’eloqüència, i certament, hi ha saviesa en la poesia.” Ṭabaqātu š-Šāfiʕīyati l-kubrà

- Allí on hi ha sensibilitat és més fort el martiri.
La pintura és poesia muda; la poesia és pintura cega. (Leonardo da Vinci)

- Vaig provar d'ésser poeta. I com que sóc un escriptor hàbil, i com que era quaranta vegades més sensitiu que ningú, vaig reeixir una mica. (Rupert Brooke, poeta anglès, considerat per W.B.Yeats, Irlandès i poeta també, com el jove més formós d'Anglaterra. El filòleg i poeta Francis Macdonald Cornford arribà a dir que Rupert Brooke era un jove Apol·lo de cabells d'or.

- La poesia no és cosa de sentiments sinó d'experiències. (Rainer Maria Rilke, poeta austríac)

- Tots els hòmens que primer toquen amb la paraula, després arriben més lluny amb les mans. (Antonio Skármeta, escriptor xilè).

- La poesia té 4 o 5 temes d'ençà fa 5 mil anys, allò que importa no és pas el que dius, sinó com ho dius. (Antonio Cisneros, poeta peruà)

- La poesia és l'evidència de la vida. Si la teva vida crema bé, la poesia només serà cendra. ( Leonard Cohen, poeta canadenc)

- La poesia és el camí per a la supervivència, per arribar a les consciències, per acceptar les derrotes, per saber viure les nostres misèries, per a estar prop d'allò màgic de l'existència. (Niño de Elche).

- La poesia es la musicalitat de les coses que discorren a ones per a recrear amb la paraula imatges visuals. ( Boris Pasternack, poeta rus )

- La poesía no quiere adeptos, quiere amantes. (Federico García Lorca )

- Ara mateix hi ha joves que diuen els seus versos. Per llurs ulls plens de vida passen les seves visions. (...........) ara amb el que ell de la bellesa ha fet veure, es commouen. ( Molt Rarament -fragments) - .Konstandinos P. Kavafis.

- WEBS amigues :

* L'ARMARI OBERT leopoldest.blogspot.com/

* Salvador Jàfer: La Terra d'Enlloc https://salvadorjafer.net/

* En Nil us recomana l'antologia 'Amors sense casa' recull, a cura de Sebastià Portell, més de trenta autors i gairebé cent poemes de temàtica LGTBQ catalana. Video: Entrevista a Sebastià Portell - Àrtic | betevé - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=DHetwvOOndA




L'ARMARI TANCAT (POESIA HOMOERÒTICA CATALANA).

BARCELONA POETRY - HELLO POETRY. L'HOMOEROTISME POÈTIC D'EN

NIL - HOMOEROTIC - EUROPEAN HOMOEROTIC POETRY WITH A CATALAN

ACCENT - POETIC HOMOEROTISM IN EUROPE - HOMOEROTIC POETRY -

GALO-CATALAN HOMOEROTIC POETRY - OCCITAN-CATALAN HOMOEROTIC

POETRY - MEDITERRANEAN-CATALAN HOMOEROTIC POETRY.

HOMOEROTIC POETRY - HISPANO-CATALAN HOMOEROTIC POETRY.

POEMS BY NIL - POESIA HOMOERÒTICA CATALANA - BARCELONA POESIA

HOMOERÒTICA - LA POESIA HOMOSEXUAL D'EN NIL. - BARCELONA GAY

POETRY - HOMOEROTIC AND EUROPEAN POETRY - HOMOEROTIC

POETRY IN CATALAN. - EUROPEAN POETRY IN CATALAN - الشعر المثلي الكتالوني -

CATALANA HOMOEROTIC POETICA - 加泰罗尼亚同性诗歌 - KATALUNIAKO

POESIA HOMOEROTIKOA - ΚΑΤΑΛΑΝ ΟΜΟΡΕΡΟΤΙΚΗ ΠΟΤΕΡΑ - שירה

הומוארוטית קטלנית - KATALANS HOMOEROTISK PÅTRY - カタロニアホモエロティック詩 - CATALAANSE HOMOEROTISCHE POËZIE - KATALAN HOMOEROTİK

ŞİİRİ - KATALANSK HOMOEROTISK POOKER - KATALA HOMOEROTIKA

POETIKO - KATALĀNA HOMOEROTISKĀ POETRIJA - KATALO HOMOEROTINĖ

POEZIJA - KATALAANI HOMOEROTILINE POEETIKA - کیٹلان ہومیٹک پوٹری -

KATALÁN HOMOEROTIKAI KÖZÖSSÉG - ԿԱԹԱԼԱՆ ՀՈՄՈԵՐՈՏԱԿԱՆ ՊՈՂԻԿ

- КАТАЛАН ГОМЕРОТИК ПОЕТРИЯ - IPHAKATHI LESAKHATHAZI

HOMOEROTIC - КАТАЛАНСКА ХОМОЕРОТСКА ПОЕЗИЈА - KATALANISCHE

HOMOEROTISCHE POESIE - POÉSIE HOMOÉROTIQUE CATALANE -

KATALANSK HOMOEROTISK Poesi - CATALAN HOMOEROTIC POETRY.