Al cel no hi ha Play

Un relat de: Capità Borratxo

T'imagines el Paco, després de la seva dura i obligada jornada laboral, arribant a casa i posant-se a jugar a la Play? No, oi? No, perquè quan acabava la seva dura i obligada jornada començava una altra dura però abnegada feina, de la qual de vegades (molt poques) en treia profit. Per això un dia va decidir deixar-nos per descansar. I va regalar a la seva dona, fantàstica dona!, i a les seves tres filles, meravelloses filles! (i a mi), tot el temps que li va sobrar perquè el puguem recordar cada dia.

I és per això que al cel no hi ha PlayStation, perquè al cel s'hi descansa, tot prenent una cerveseta i menjant pernil del bo!

Comentaris

  • Pedrá[Ofensiu]
    maconda | 31-08-2007 | Valoració: 9

    Jo sóc més aviat de secà però estic d'acord amb la gent de mar: a mi també m'agraden els "Relats curts, com bufetades, sense cansar al personal, una mica tipet de literatura barroca". Parafrassejant els grans Extremoduro, són com una pedrá, directa i sense filigranes retòriques.
    Salut!

  • I qui és aquest capità borrtaxo...[Ofensiu]
    pellpintada | 09-07-2007

    Que m'ha deixat uns comentaris molt satisfactoris?
    Em sembla que coincidim en una cosa: Relats curts, com bufetades, sense cansar al personal, una mica tipet de literatura barroca. Esclar: Som mariners, gent de la mar, de poques paraules. Som... PIRATES!

    Bon relat aquest. T'afegeixo als meus preferits immediatament.

    Visca la marinería.

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55437 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)