Això no és un poema

Un relat de: drocera

No et faré un poema.
No te'l faré d'amor,
perquè així no te'l demostro
prou.

Vull agafar forces,
vull arrencar el vol.
Voler no és garantia
d'esdevenir un home nou.

Sens sa dona, res és un home;
sense tu, res no sóc jo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de drocera

drocera

61 Relats

91 Comentaris

78445 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
***

Avui renego dels dies en què em queixava de viure sense pena ni glòria -diu aquell qui està trist.


***

Inspirat en nanorelats, el conte més curt del món:
"For sale: baby shoes, never worn"
de Ernest Hemingway.

***


d: