Això és un miracle, i la resta són tonteries

Un relat de: Tiamat

Aquest fet tan simple m'està deixant embadalida. Com és possible? Se m'acosta d'una manera.. i llavors s'allunya just al revés. Increïble. Vé amb velocitat cap a mi.. Pam. I retorna ensenyant-me el darrere.. Pam. Torna de nou, altra vegada de cares! Pam. I ara va a l'inrevés! Intento concentrar-me per veure bé el moment del suposat miracle. A veure... sí sí, ara vé ensenyant-me la part de davant. Pam. Ara la de darrere! Com ha canviat la seva posició d'aquesta manera? I no és que hagi variat una mica la direcció, què va, és que va en direcció oposada! I a sobre, ha girat sobre ella mateixa 180 graus! Ni més ni menys, 180 clavadets. Però.. no ho entenc. És que com pot ser? Però si és que la veig per davant.. mira com giravolta mentre vé cap a mi, crec que seguint les agulles del rellotge.. gira segons les agulles del rellotge? Pam. No ho he pogut veure, quan torni.. Pam. Ara es torna a acostar de cares, si és que no falla! Sí, crec que sí que gira en el sentit horari, però no es veu massa. Va va, que això és igual. És que mira-te-la.. no m'entra al cap. No hi ha manera, com s'ho fa per girar-se? Fixa't, va, segur que es pot veure.. Ja s'apropa.. A veure.. Ara! Pam. Ja torna a anar del revés, i no ho he pogut veure bé.. va massa ràpid! Tornem-hi.. Ja vé ja vé. Concentra't.. de cares.. Pam. D'esquenes. No, no hi ha manera, com pot ser?! Ara sí, eh, a la pròxima mira bé, ara ara, de cares.. de cares.. de cares.. i.. Pam! torna a estar girada! Quin miracle, la piloteta de badminton!

Comentaris

  • em pensava k no diries el k havies descrit...[Ofensiu]
    FRAN's | 29-03-2005

    molt ben escrit i molt, com sempre, original.

    genuinament Tiamat

    FRAN's

  • si que és un miracle[Ofensiu]
    Equinozio | 28-03-2005

    Qui ho havia de dir que era la piltoteta de badminton que estava sent descrita.

    Quan he acabat de llegir-lo he rigut!

    Felicitats sencill i maku

    Equinozio

  • original[Ofensiu]
    AINOA | 28-03-2005 | Valoració: 10

    Quin relat noia.
    Fins el final he estat pensat que debia ser aixo de pam i mirant enrera i endavant.
    Esta molt bé, segueixes amb la teva originalitat de sempre.
    Una forta abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680924 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.