Ain't No Cure For Love (4:49)- Leonard Cohen

Un relat de: Quitus

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

El cony de la Gorgina sempre m'havia fascinat. En un principi m'havien intrigat tots els aspectes anatòmics. Quant no estava amb ella m'empapava de llibres d'anatomia femenina. Localitzava la posició exacte del clítoris, aprenia a diferenciar entre els llavis externs i el interns, situava la posició exacte del punt G. Tanmateix això només era la teoria, i la teoria només s'assimila a través de la pràctica. Així doncs em passava llargues estones allí baix. Explorant el seu sexe. Anotant mentalment els encerts i els errors. La meva llengua sobre el seu clítoris li agradava. Que la penetres massa de presa (a penes quant acabàvem de començar a follar; o que ho fes amb massa velocitat), li molestava. Un iogurt (ben ensucrat i remenat) per sobre de la seva vulva no semblava entusiasmar-la. Tanmateix comprar un gelat (ja fos un frigo dedo, quant el frigo dedo tenia un bon dit; o un calipo; o inclús aquells de llimona o taronja, popeyes em sembla que es deien) la tornava boja, notar allò fred sobre la seva pell, regalimant a poc a poc, deixant-se caure, primer pel clítoris i més tard per tot el sexe. I quant ja estava tot ben xop, la meva llengua s'empassava fins l'última gota.
I més tard, un cop ja ens havíem corregut, jo dormia amb el cap sobre la seva panxa. I m'imaginava allí dintre, càlid i segur. I em preguntava, per què collons el temps no anava a l'inrevés. Per què no havia nascut amb 76 anys i moria dintre d'una vagina com la de la Gorgina.
I ara la el cony de la Gorgina (i la Gorgina) ja no són aquí. L'última cosa que en sé és que vivia en un petit poble d'Aran. Ara em passo el dia escoltant discos d'en Leonard Cohen (I'm your man, Tower of Song, Take this Walz, The future), i de The Cure (Close to me, Why can't be you, Lullaby, Friday I'm in love, Just say yes); em mato a palles; em baixo pornografia amb l'emule; o navego per internet, per pàgines amb noms com freeones.com, askjolenes.com, eurobabeindex.com; fumo poc i bec massa. ; potser algun cony de dia trobaré una dona que em faci oblidar la vagina de la Gorgina.

Comentaris

  • i si no la trobes..[Ofensiu]
    Berenice | 28-10-2005 | Valoració: 10

    hauràs d'anar a buscar la Georgina. O el que quedi d'aquella Georgina que recordes..

  • Leonard Cohen[Ofensiu]
    T. Cargol | 05-10-2005

    Tens bon gust per la música com a mínim, a mi també m'agrada en Cohen; per treballar aquest disc va molt bé, una mica monòton.
    "There is no cure,
    there is no cure,
    there is no cure for love"
    En Cohen, no és "anatòmic" és l'amant clàssic.

    Ens agrada saber d'on em sortit ;-), però l'anatomia és més àmplia, no?

l´Autor

Quitus

1 Relats

2 Comentaris

2017 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00